• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nέα σειρά καλοκαιρινών μπουφάν Ducati
Από συνθετικές ίνες
Νέα Αγοράς 07/06/2020 - 00:22

Η Ducati παρουσίασε τη νέα σειρά καλοκαιρινών μπουφάν μοτοσυκλέτας

Tα μοντέλα της καλοκαιρινής σειράς μπουφάν μοτοσυκλέτας της Ducati είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία αλλά και άνεση στις διαδρομές με μοτοσυκλέτα τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.

Είναι κατασκευασμένα από ελαφριά και διαπνέοντα υλικά, συνθετικές ίνες, σε σχέδια της Ducati σε συνεργασία με ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής εξοπλισμού αναβατών.

Η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής είναι κορυφαία και το στυλ χαρακτηριστικό Ducati.

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με εγκεκριμένα CE προστατευτικά σε αγκώνες ώμους και έχουν υποδομή για προστατευτικό πλάτης.

.

 

Flow C3 fabric jacket

Το Flow C3 ένα ελαφρύ αεριζόμενο μπουφάν από συνθετικές ίνες εξοπλισμένο με σετ προστατευτικών είναι σχεδιασμένο από την Drudi Performance ειδικά για τη Ducati.

Εχει φερμουάρ για σύνδεση με παντελόνια μοτοσυκλέτας. Επίσης είναι εξοπλισμένο με πρόσθετη αφαιρούμενη εσωτερική αδιάβροχη και αντιανεμική διαπνέουσα μεμβράνη.

.

 


Corse Tex Summer C2 Fabric Jacket

Το Ducati Corse tex Summer C2 είναι ένα μπουφάν από συνθετικές ίνες με έντονα χρώματα που κατασκευάζει η Dainese για λογαριασμό της Ducati.

Το υλικό κατασκευής είναι συνθετικές ίνες με σχεδίαση πλέγματος για αντοχή και διαπερατότητα από τον αέρα, είναι εξοπλισμένο με αφαιρούμενη εσωτερική αδιάβροχη και αντιανεμική μεμβράνη.

Τα προστατευτικά είναι αλουμινένια στους ώμους και από συνθετικά υλικά στους αγκώνες. Είναι επίσης σχεδιασμένο να δέχεται τα προστατευτικά πλάτης Wave G2 η Manis G2.

.

Speed 3 fabric jacket

Σχεδιασμένο από την Aldo Drudi και κατασκευασμένο σε συνεργασία με την Alpinestars, το μπουφάν Speed 3 συμπληρώνει την γκάμα των καλοκαιρινών μπουφάν της Ducati.

Πέρα από τον στάνταρ εξοπλισμό με (προσθαφαιρούμενα) προστατευτικά για τους ώμους και τους αγκώνες έχει θέσεις για προστατευτικά πλάτης και θώρακα Nucleon.

Η κατασκευή και ο συνδυασμός υλικών εξασφαλίζει την σταθερή θέση των προστατευτικών σε περίπτωση πτώσης.

.

 

Downtown C1 technical sweatshirt

Στο μπουφάν Downtown technical sweatshirt, ο προστατευτικός εξοπλισμός έχει μετατρέψει ένα καθημερινό άνετο μπουφάν.

Είναι εξοπλισμένο με εσωτερικά αντιτριβικά προστατευτικά από ίνες aramid στους ώμους και τους αγκώνες και με θέση για τοποθέτηση προστατευτικού πλάτης Nucleon.

Με στυλ και εφαρμογή καθημερινού ρούχου είναι σχεδιασμένο για χρήση μέσα στην πόλη προφέροντας παράλληλα την προστασία που προσφέρει ο εγκεκριμένος CE εξοπλισμός.

Επόμενο άρθρο »

SΗΟΕΙ Glamster

« Προηγούμενο άρθρο

H ANDELI MOTOTOURING τιμήθηκε από τα Tourism Awards

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα