• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AOYAMA: Δεν απαιτείται απώλεια βάρους
Ο Ιάπωνας επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση του σώματός του
Νέα 22/01/2010 - 10:05

Ενώ ο περισσότερος κόσμος είναι σε δίαιτα για να επανέλθει από τις κραιπάλες των Χριστουγέννων, ο Hiroshi Aoyama στοχεύει ακριβώς στο αντίθετο. Ο Ιάπωνας αναβάτης προπονείται εντατικά αυτή την περίοδο για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να αυξήσει τη μυική του μάζα, ώστε να μπορεί να ελέγχει καλύτερα τα τετράχρονα θηρία των 800cc.

 

Ο Αoyama δοκίμασε την Interwetten Honda RC212V σε Valencia και Malaysia, πριν τα Χριστούγεννα και έπειτα, επέστρεψε στη βάση του, στην Βαρκελώνη, με σκοπό να αυξήσει στο σωματικό του βάρος και τη μυική του μάζα."Από τότε που επέστρεψα στη Βαρκελώνη, προπονούμαι εντατικά για τα MotoGP. Κάνω ποδήλατο και κολύμπι, ενώ προπονούμαι αρκετά και στο γυμναστήριο με βάρη. Πρέπει να πάρω βάρος για να συμμετέχω στα MotoGP και προσπαθώ να το επιτύχω με εντατική προπόνηση στο γυμναστήριο. Επίσης, το μυαλό μου βρίσκεται στις δοκιμές της Μαλαισίας που ακολουθούν", δήλωσε ο Πρωταθλητής του 2009 στα 250GP.

 

"Έχω προγραμματίσει να πάω στη Μαλαισία πιο πριν από τους περισσότερους για να προσαρμοστώ καλύτερα στη ζέστη και την υγρασία, αλλά και για να μελετήσω την πίστα. Για να είμαι ειλικρινής, η Sepang δεν είναι από τις αγαπημένες μου πίστες", συμπλήρωσε o Aoyama.

 

Όσο καιρό ο Ιάπωνας βρίσκεται στην Ευρώπη και προπονείται, η ομάδα του βρίσκεται στο αρχηγείο του HRC στην Ιαπωνία, όπου "χτίζεται" η R212V, με την οποία θα αγωνιστούν το 2010. Στο αρχηγείο της Honda βρίσκονται επίσης μηχανικοί απο τις ομάδες LCR και Gresini. Ο επικεφαλής της ομάδας του Aoyama, Tom Jojic, δήλωσε από την Ιαπωνία: "Η πρώτη συνάντηση του HRC με τις δορυφορικές ομάδες ήταν απόλυτα θετική. Επίσης, οι μοτοσυκλέτες μας άφησαν άριστες εντυπώσεις. Τις επόμενες μέρες, όπου θα δουλέψουμε στις εγκαταστάσεις του HRC θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα, που θα χρησιμοποιήσουμε τη σεζόν του 2010."

 

"Το θετικό είναι ότι όλες οι ομάδες που θα αγωνιστούν με την RC212V, ξεκινούν από το ίδιο σημείο. Όλες οι μοτοσυκλέτες της Honda είναι όμοιες. Βεβαίως, αυτό μέσα στη χρονιά θα αλλάξει σε σχέση με τα νέα εξαρτήματα που θα δίνει η Honda στην εργοστασιακή ομάδα. Σε αυτό το σημείο όμως, όλοι ξεκινάμε από το μηδέν", ολοκλήρωσε ο Jojic.

Επόμενο άρθρο »

SUTER MMX: Η δημοφιλέστερη μοτοσυκλέτα της Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ROSSI ME TH FERRARI F2008 - PART III

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα