• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
GRAZIANO ROSSI: "O Valentino θα παραμείνει στην Yamaha μέχρι το τέλος της καριέρας του"
Σίγουρος ο πατέρας του Γιατρού
Νέα 22/01/2010 - 08:52

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, στο τέλος του 2010, η τετράδα των "Fantastic Four" (όπως αποκαλεί ο διεθνής τύπος τους Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa και Casey Stoner) θα δει τη λήξη των συμβολαίων με τις τρέχουσες ομάδες τους. Πίσω λοιπόν από τις κάμερες, manager και ομάδες έχουν ήδη αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για ενδεχόμενες μεταγραφές.

 

Το θέμα που κυριαρχεί σε αυτή τη μεγάλη συζήτηση παρασκηνίου είναι η φυγή του Valentino Rossi από την Yamaha και η ενδεχόμενη μεταγραφή του στην ομάδα της Marlboro Ducati. 60 εκατομμύρια Ιταλοί περιμένουν αυτή την κίνηση, πολλοί χορηγοί και φυσικά όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος. .

 

Στα πλαίσια των δοκιμών του Rossi με το μονοθέσιο της Ferrari στο Montmelo, ο Alberto Porta, δημοσιογράφος του Ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου SportMediaSet, έκανε μερικές ερωτήσεις στον Graziano, τον πατέρα του Valentino Rossi σχετικά με το θέμα. Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του:

 

"Όλοι ξέρουν ότι υπάρχει κάποιο ηλικιακό όριο στους αγώνες μοτοσυκλέτας, το οποίο είναι χαμηλότερο από το αντίστοιχο της Formula 1. Είναι προφανές ότι ο Valentino δεν μπορεί να κερδίζει για άπειρα χρόνια ακόμα. Πάντως, για το άμεσο μέλλον, έχει πολύ σοβαρό κίνητρο για να συνεχίσει τις επιτυχίες και οι οπαδοί του δεν πρέπει να ανησυχούν", είπε ο Graziano. "Πιστεύω ότι ο Valentino θα μπορεί να αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο για δύο χρόνια, μετά το 2010. Σίγουρα, εκείνος θα καταλάβει πρώτος από όλους πότε θα πρέπει να σταματήσει την αγωνιστική του καριέρα."

 

Σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια, ο πατέρας Rossi σχολίασε: "Ξέρετε καλύτερα από εμένα ότι ο Valentino έχει βρει στην Yamaha τις καλύτερες συνθήκες δουλειάς, που θα μπορούσε να έχει στα MotoGP. Έχει την καλύτερη μοτοσυκλέτα, τους ικανότερους ανθρώπους γύρω του και δε βλέπω το λόγο να θέλει να αλλάξει ομάδα. Πιστεύω ότι ο Valentino θα συνεχίσει στην Yamaha, μέχρι το τέλος της καριέρας του. Δε βλέπω κάποιο λόγο για να αποχωρήσει."

 

Το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Valentino είναι ο team mate του δε φάνηκε σοβαρός λόγος αποχώρησης για τον Graziano: "Πιστεύω ότι η Yamaha θα υπερασπιστεί όπως οφείλει τον Valentino και δε νομίζω ότι η παρουσία του Lorenzo θα αποτελέσει λόγο για την αποχώρησή του από την ομάδα. Κατά τη γνώμη μου, ο Valentino θα παραμείνει στην Yamaha μέχρι να σταματήσει να αγωνίζεται με μοτοσυκλέτες", επανέλαβε ο πατέρας Rossi.

 

Αυτές οι δηλώσεις μπορεί να επαναφέρουν την καρδιά των οπαδών της Yamaha στη θέση τους, καθώς και των υπεύθυνων του τμήματος marketing της Ιαπωνικής εταιρίας, δεν πρόκειται όμως να σταματήσουν τις φήμες σχετικά με το μέλλον του Rossi. Το φλερτ Rossi – Ducati είναι ένα θέμα αρεστό σε πολύ κόσμο και θα συνεχίσει να συζητιέται έντονα μέχρι το τέλος του 2010, όπου το τοπίο θα ξεκαθαρίσει εντελώς.

Επόμενο άρθρο »

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ROSSI ME TH FERRARI F2008 - PART III

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Στις 4/2 στη Sepang η επίσημη παρουσίαση της νέας M1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα