• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DAKAR 2010: Νικητής ο Despres!
Καρώ σημαία για τον αναβάτης της KTM
Νέα 18/01/2010 - 10:17

O αναβάτης της KTM, Cyril Despres είναι ο νικητής του αγώνα Dakar 2010. Ο Γάλλος τερμάτισε 1 ώρα, 2 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα, μπροστά από το δεύτερο, επίσης αναβάτη της KTM, Pal Anders Ullevalseter. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Χιλιανός, Francisco "Chaleco" Lopez Contardo, με μοτοσυκλέτα της Aprilia.

 

Σχολιάζοντας την επιτυχία του, ο Despres δήλωσε: "Όλες οι νίκες είναι καλές, αλλά αυτή η συγκεκριμένη είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, γνώσης και φυσικά ήρθε με τη βοήθεια μας καταπληκτικής ομάδας. Είμαστε 9 αναβάτες στην ομάδα και κανείς από εμάς δεν τα παράτησε. Όλοι θέλαμε τη νίκη, όλοι παλέψαμε και τελικά είμαστε νικητές. Είναι πραγματικά φανταστικό."

 

"Είμαι ακόμα άνθρωπος. Οδηγώ αυτή τη μοτοσυκλέτα, τις τελευταίες 15 μέρες και είμαι πραγματικά εξαντλημένος. Η λίγη δύναμη που με απέμεινε, έφυγε κι αυτή με τα δάκρυα. Η KTM φυσικά έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιτυχία. Μας εμπιστεύτηκαν τυφλά και μας έδωσαν τη δυνατότητα να διαλέξουμε όποιον θέλαμε για την ομάδα."

 

"Δουλεύαμε 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα για μήνες. Δε φοβόμουν να ηττηθώ. Ήθελα όμως να νικήσω. Αυτή η θέλησή μου για νίκη ήταν πάντα δυνατότερη από το φόβο της ήττας. Ήταν ένα δύσκολο Dakar, ένας καταπληκτικός αγώνας και έιμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα!"

 

Ο Despres κέρδισε 2 ειδικές και προηγούνταν από την αρχή της 3ης ειδικής. Αυτή είναι η τρίτη νίκη του Γάλλου στο συγκεκριμένο αγώνα, με τις προηγούμενες να έχουν πραγματοποιηθεί το 2005 και το 2007.

Despres 2
Despres 2
Despres 3
Despres 3

Επόμενο άρθρο »

MOTO2: Ανακοίνωσε ELIAS & IVANOV o GRESINI

« Προηγούμενο άρθρο

HAYDEN: Μini συνέντευξη από το Wroom 2010

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα