• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κρούσμα κοροναϊού και στην Αργεντινή!
«Σκιές» στο Grand Prix της Termas de Rio Hondo!
Νέα 09/03/2020 - 13:02

Την ώρα που κανείς δεν ξέρει αν το Grand Prix στο Τέξας θα γίνει στις 3-5 Απριλίου, έρχεται ένα νέο γεγονός να ρίξει «σκιές» σε έναν άλλον Αγώνα, αυτόν της Αργεντινής.

 

Πριν λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε και στη συγκεκριμένη χώρα το πρώτο κρούσμα κοροναϊού. Είναι ένας 64χρονος που επέστρεψε στο Buenos Aires έχοντας ταξιδέψει προηγουμένως στη Γαλλία.

 

Ο άντρας νοσηλεύτηκε αμέσως μόλις εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και λίγες ώρες αργότερα πέθανε.

 

Πριν από λίγες ημέρες οι οργανωτές του GP στην Αργεντινή διαβεβαίωναν ότι ο Αγώνας θα γίνει κανονικά, όμως τώρα τα δεδομένα αλλάζουν.

 

Αν η εξάπλωση του ιού είναι ραγδαία, τα πάντα μπορεί ν’ αλλάξουν και θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε ποιες θα είναι οι επιπτώσεις από αυτή την εξέλιξη.

 

Το GP της Αργεντινής είναι γνωστό για το πάθος των οπαδών που πηγαίνουν στην πίστα και θα ήταν πραγματικά κρίμα να ακυρωθεί ή να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

 

Φυσικά τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα, απλώς αυτό το περιστατικό ενισχύει ακόμα περισσότερο το πέπλο αβεβαιότητας για το που και πότε θα συνεχιστεί το Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Capirossi: Κι άλλες αλλαγές στο Ημερολόγιο

« Προηγούμενο άρθρο

Nagashima: Πτώση ή νίκη!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA