• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περιορισμοί για Rossi κι άλλους Ιταλούς του paddock!
Δεν μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι νεωτέρας
Νέα 09/03/2020 - 10:52

Τα πολλά κρούσματα του κοροναϊού στην Ιταλία, οδηγούν την κυβέρνηση της χώρας σε ακόμα πιο ακραία μέτρα, σε μια προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσής του.

 

Έτσι, εδώ και μερικές ώρες αρκετές περιοχές της χώρας έχουν μπει σε καραντίνα, με αποτέλεσμα οι κάτοικοί τους να μην επιτρέπεται να ταξιδεύουν.

 

Την ίδια στιγμή δεν επιτρέπεται και σε κανέναν άλλον να μπαίνει σ’ αυτές, με μόνες εξαιρέσεις τα πολύ επείγοντα ζητήματα προσωπικής ή επαγγελματικής φύσης.

 

Αυτός ο νόμος επηρεάζει όλη τη Λομβαρδία και περιοχές όπως η Πάρμα, η Πιατσέντζα, το Ρίμινι, η Ρέτζιο-Εμίλια, η Μοντένα, το Πέζαρο και το Ούρμπινο, η Βενετία, η Πάντοβα, το Τρεβίζο, η Αλεσσάντρια και το Αστυ.

 

Από αυτές τις περιοχές προέρχονται και αρκετά ονόματα του paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, με το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό να είναι αυτό του Valentino Rossi.

 

Φυσικά δεν είναι ο μόνος, μιας και υπάρχουν δεκάδες μηχανικοί, μάνατζερ κτλ που ζουν σε αυτές τις περιοχές και βιώνουν αυτά τα δύσκολα μέτρα.

 

Οι περιορισμοί μετακίνησης στις παραπάνω περιοχές έχουν οριστεί έως τις 3 Απριλίου, ημέρα που – υπό κανονικές συνθήκες – θα ξεκινήσει το GP στο Τέξας.

 

Οι άνθρωποι και οι αναβάτες προφανώς και έχουν σοβαρό επαγγελματικό λόγο για να ταξιδέψουν στην Αμερική.

 

Ωστόσο, πλέον μπαίνει ένα ακόμα εμπόδιο, καθώς θα πρέπει να πάρουν άδεια από την Ιταλική κυβέρνηση, αλλά και να μην επιβάλλει περιορισμούς στους ταξιδιώτες από Ιταλία το Τέξας.

Επόμενο άρθρο »

Nagashima: Πτώση ή νίκη!!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto2: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα