• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: ΚΑΤ
Ζει το όνειρο ο Roberts!
Νέα 07/03/2020 - 18:54

Μια ακόμα ονειρική ημέρα ήταν η σημερινή για τον Joe Roberts, ο οποίος κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη pole position της καριέρας του!

 

Ο Αμερικανός ήταν πρώτος χτες και ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση και σήμερα και πλέον μένει να ολοκληρώσει τη «δουλειά» αύριο, κατακτώντας και τη νίκη!

 

Αυτό δεν είναι σε καμμία περίπτωση εύκολο, ωστόσο «…δεν υπάρχει λόγος να μην πάρουμε τη νίκη», όπως επισήμανε και ο ίδιος στο parc ferme!

 

Ο Roberts πήρε την pole position 10 χρόνια μετά την τελευταίο φορά που Αμερικανός (Noyes) έπαιρνε pole στη μεσαία κατηγορία (Le Mans 2010).

 

Κι η pole ήρθε ύστερα από μια σπουδαία μάχη με το χρονόμετρο, μιας και ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Roberts έκανε και ο Luca Marini!

 

Ο τελευταίος είχε τη βοήθεια του Bezzecchi, του ομόσταυλού του, στο γρήγορο γύρο του και στη μεγάλη ευθεία, ενώ ο Joe έβγαλε το χρόνο μόνος του.

 

Ωστόσο ο Marini δεν απέφυγε ένα μικρό λάθος που του στέρησε τα χιλιοστά/δέκατα που ήθελε για να πάρει την pole.

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά και ο Enea Bastianini, που κράτησε πίσω του για 73χιλ τον Jorge Navarro και την Speed Up.

 

Ο Navarro ανοίγει τη δεύτερη σειρά και έχει δίπλα του τον Bo Bendsneyder (εξαιρετικός στον ένα γύρο ο Ολλανδός) και τον Remy Gardner.

 

Ο περσινός νικητής του Αγώνα, ο Baldassarri ήταν 9ος, ενώ ο Schrotter – που είχε την pole πέρυσι – ήταν 13ος και ο Luthi απογοήτευσε στην 18η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto3: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα