• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Παρέμεινε πρώτος ο Pedrosa!
Σήμερα μπαίνει στην πίστα ο Lorenzo
Νέα 04/02/2020 - 10:57

Αυτό το τεστ των δοκιμαστών στην Sepang είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον που έχει γίνει εκεί τα τελευταία χρόνια!

 

Κι αυτό επειδή έχουμε στην πίστα ονόματα-θρύλους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπως αυτά των Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo.

 

Ο πρώτος κράτησε τον καλύτερο χρόνο και τη δεύτερη ημέρα των δοκιμών, χτες, κατεβάζοντας το χρόνο του από το 2:00,625 στο 1:59,841.

 

Ο Dani έκανε 50 γύρους μέσα στην πίστα της Μαλαισίας και στο τέλος κατάφερε να κρατήσει πίσω τον Pol Espargaro που μπήκε και αυτός στην πίστα χτες.

 

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν προς το γκαράζ της Yamaha, όταν εκεί έκανε την εμφάνισή του ο Jorge Lorenzo!

Ο Ισπανός φόρεσε και την αγωνιστική φόρμα της Yamaha, αλλά δεν μπήκε να γράψει χρόνους, αν και στη λίστα υπήρχαν τρεις «Yamaha Test» μοτοσυκλέτες.

 

Πρόκειται για τις πειραματικές μοτοσυκλέτες που θα αλλάζουν μεταξύ τους οι τρεις δοκιμαστές του εργοστασίου, ο Katsuyuki Nakasuga, o Kohta Nozane και από σήμερα ο Lorenzo.

 

Την τρίτη θέση χτες πήρε ο Alex Marquez, ο οποίος στη συνέχεια ταξίδεψε για την Jakarta όπου σήμερα θα γίνει η παρουσίαση της Repsol Honda.

 

Ο Alex κατάφερε να κατεβάσει πάνω από ένα δευτερόλεπτο το χρόνο του από την πρώτη ημέρα, παρά την πτώση που είχε στην 5 που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή.

Στις δυο επόμενες θέσεις τόσο ο Miguel Oliveira – που επιστρέφει μετά το χειρουργείο στο ώμο – όσο και ο Michele Pirro έκαναν τον ίδιο χρόνο.

 

Ο Πορτογάλος πήρε την 4η θέση μπροστά από τον Ιταλό, ενώ 6ος ήταν ο Stefan Bradl που ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Πιο πίσω ακολουθούν οι Brad Binder, Sylvain Guintoli, Bradley Smith και ο Iker Lecuona.

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo στην πίστα με Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo θα μπει αύριο στην πίστα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα