• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TARDOZZI: "O Stoner είναι ο κορυφαίος αναβάτης στα MotoGP!"
Ο Ιταλός manager υμνεί τις ικανότητες του αναβάτη της Marlboro Ducati
Νέα 08/01/2010 - 11:23

Ο Davide Tardozzi μεταγράφηκε πρόσφατα στην ομάδα της BMW, στα WSBK, δεν ξεχνά όμως τη μακρόχρονη θητεία του στην Ducati Corse. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε πως ο ίδιος περίμενε ότι θα αντικαταστήσει τον Livio Suppo στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati στα MotoGP. Όταν τελικά αυτή τη θέση ανέλαβε ο Vittoriano Guareschi, ο Tardozzi αυτομόλησε απογοητευμένος προς τη Γερμανική ομάδα (πάντως αυτό το σενάριο έχει διαψευστεί κατηγορηματικά από τον Tardozzi, που δήλωσε ότι απλά ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του).

 

Όπως και να έχει, ο Davide Tardozzi έκανε πρόσφατα δηλώσεις σχετικά με την ομάδα της Ducati στα MotoGP και με τον Casey Stoner, για τον οποίο δήλωσε ότι είναι ο καλύτερος αναβάτης στα MotoGP, πάνω και από τον πολυπρωταθλητή, Valentino Rossi. "Για να είμαι ειλικρινής, τα MotoGP είναι πάντα στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων μου, οπότε αν είχα την ευκαιρία σίγουρα θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα... Οι νέοι κανονισμοί προβλέπουν την επιστροφή στα 1000cc, από το 2012, κάτι που πιστεύω ότι θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στο Πρωτάθλημα MotoGP", δήλωσε ο Ιταλός.

 

"Η Ducati έχει τον καλύτερο αναβάτη στο Πρωτάθλημα, τον Casey Stoner – και το λέω αυτό χωρίς κανένα φόβο για παρανοήσεις. Οι νέοι κανονισμοί, που περιορίζουν τις δοκιμές σίγουρα θα τον ευνοήσουν. Χρειάζεται μονάχα ένα γύρο για να κινηθεί σε πραγματικά γρήγορους ρυθμούς", ολοκλήρωσε ο Tardozzi.

Davide Tardozzi
Davide Tardozzi

Επόμενο άρθρο »

Δείτε σε video τον LORENZO να δοκιμάζει το νέο του «εργαλείο»

« Προηγούμενο άρθρο

TRIUMPH WORLD SUPERSPORT: Εμπειρία και ενθουσιασμός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα