• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Κερδίσαμε τα 100χλμ
Επειδή δεν τα παρατήσαμε!
Νέα 02/12/2019 - 10:00

Ο 6ος Αγώνας των 100χλμ στο Ράντσο του Valentino Rossi, είχε τόσο τις περισσότερες συμμετοχές, από πλευράς αθλητών, όσο και τους περισσότερους θεατές!

 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, στο Ράντσο βρέθηκαν 42 αναβάτες το Σ/Κ που μας πέρασε, ενώ πάνω από 1.000 άτομα επισκέφτηκαν την πίστα για να παρακολουθήσουν τη δράση.

 

Ο Αγώνας έχει διάρκεια 50 γύρων, με τους οδηγούς να αλλάζουν κάθε 5 γύρους και – όπως κάθε χρόνο – να προσφέρει ωραίο θέαμα και δυνατές μάχες.

 

Φέτος, όλα κρίθηκαν στην τελευταία αλλαγή και σ’ ένα λάθος του Franco Morbidelli, που χάρισε τη νίκη τελικά στο δίδυμο των Rossi-Marini.

 

Μετά το τέλος του Αγώνα, ο Rossi δήλωνε:

 

«Ήταν μεγάλος Αγώνας σε διάρκεια και οι συνθήκες στην πίστα άλλαζαν. Το απόγευμα π.χ. έχει περισσότερη υγρασία και λιγότερη πρόσφυση, οπότε πρέπει να προσαρμοστείς».

 

«Για μια στιγμή φοβηθήκαμε, γιατί ο Franco και ο Andrea (σ.σ. ο Migno) ήταν πολύ γρήγοροι και μας είχαν κάνει διαφορά 10’’, ενώ σε μια επαφή είχε σβήσει και η μοτοσυκλέτα του Luca».

 

«Αλλά δεν τα παρατήσαμε, επιστρέψαμε και τα πήγαμε πολύ καλά. Το διασκεδάσαμε, ο καιρός βοήθησε, ενώ βελτιώσαμε κι άλλο τη διοργάνωση».

 

«Ήταν πολλοί οι πιλότοι που έδωσαν το παρών και το επίπεδο έχει ανέβει. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

 

Ο ετεροθαλής αδερφός του, ο Luca Marini, πρόσθεσε:

 

«Δυστυχώς κάποια στιγμή που με πέρασε ο Franco είχαμε μια επαφή και έσβησε η μοτοσυκλέτα μου. Ήταν σημαντική στιγμή».

 

«Ευτυχώς όμως ο Vale κατάφερε να καλύψει τη διαφορά, όπως κι εγώ μετά. Στο τέλος ήμουν έτοιμος για τη μάχη με τον Franco και τα καταφέραμε».

Επόμενο άρθρο »

Ο Aleix μιλά για την «επαναστατική» RS-GP

« Προηγούμενο άρθρο

100km dei Campioni 2019: Οικογενειακή υπόθεση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα