• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 14:00
Κόκκινη σημαία λίγο πριν, 1ος ο Marc, έκπληξη ο Lecuona
Νέα 20/11/2019 - 14:11

Η δράση ξεκίνησε για τα καλά στην πίστα της Valencia, αν και αργοπορημένα ύστερα από τις αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες που είχαμε νωρίτερα.

 

Λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα, είναι ο Marc Marquez αυτός που κρατά την πρώτη θέση στη λίστα με τους χρόνους.

 

Τα τελευταία περίπου 30 λεπτά είχαμε μια διακοπή στις δοκιμές, καθώς έσκασε ο κινητήρας της Aprilia του Andrea Iannone.

 

Ο καλύτερος χρόνος μέχρι στιγμής είναι το 1:30,664 του Marquez, ο οποίος δεν άφησε παρά μερικά δευτερόλεπτα τον Pol Espargaro να χαρεί την πρώτη θέση.

 

Ο Ισπανός, με το νέο πλαίσιο της KTM, είχε μια πτώση λίγο νωρίτερα, αλλά συνήλθε γρήγορα κι έκανε 1:30,685 που τον κράτησε στην πρωτιά για λίγο, με τον Marc να τον ξεπερνά για 21χιλ, κάνοντας το χρόνο του με τη μαύρη Honda του.

 

Συνεχίζει να παραμένει στις ψηλά θέσεις ο Franco Morbidelli, με τον Ιταλό να είναι τρίτος και μπροστά από την Suzuki του Joan Mir και την M1 του Fabio Quartararo.

 

Η Suzuki είναι στην πίστα με τον νέο της κινητήρα, για το 2020 και ο Alex Rins έχει την 8η θέση, με τους Vinales και Dovizioso να είναι μπροστά του.

 

Αυτός που εκπλήσσει και σήμερα είναι ο Iker Lecuona! Ο 19χρονος νεοφερμένος στην κατηγορία είναι μέσα στη δεκάδα και μπροστά από αναβάτες όπως ο Crutchlow (12ος), ο Rossi (14ος) ή ο Alex Marquez.

 

Ο τελευταίος είχε μια πτώση χτες και για την ώρα είναι στην τελευταία θέση όσων έχουν γράψει χρόνο στην πίστα, με διαφορά 2,3’’ από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test Ημ. 2: Οι χρόνοι στις 12:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα