• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi μιλάει για το GP της Indianapolis
Τα motoGP ταξιδεύουν για δεύτερη φορά φέτος στις ΗΠΑ.
Νέα 09/09/2008 - 00:00
Τα motoGP ταξιδεύουν για δεύτερη φορά φέτος στις ΗΠΑ. Μετά τη Laguna Seca στα τέλη Ιουλίου, ομάδες και αναβάτες επισκέπτονται τώρα την περίφημη πίστα της Indianapolis η οποία την ερχόμενη Κυριακή (14/9) θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία αγώνες των motoGP.

Με 75 βαθμούς διαφορά ο Valentino Rossi είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Στην Indianapolis έχει την ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλος.

«Ήταν μια φανταστική μέρα στο Misano, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας μια διαφορετική πρόκληση. Είναι συναρπαστικό που πηγαίνουμε στην Indianapolis, σε μια τόσο διάσημη και ιστορική πίστα, αλλά είναι προφανές ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας για όλους. Δεν έχουμε καθόλου δεδομένα και περιμένουμε το οδόστρωμα να είναι αρκετά γλιστερό. Ελπίζω η πίστα να είναι ασφαλής. Γνωρίζουμε ότι σε κάποια σημεία οι τοίχοι είναι πολύ κοντά αλλά ελπίζω ότι αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Θα το διαπιστώσουμε την Κυριακή. Είναι διασκεδαστικό να πηγαίνεις σε μια νέα πίστα στην Αμερική και ελπίζω να έχει πολλούς θεατές, αν και δεν πρόκειται να είναι τόσοι πολλοί όσοι στα 500 μίλια της Indianapolis», είπε ο Doctor ενόψει του αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Συνεχίζει με de Angelis το team Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

Με νέα λάστιχα και νέο κινητήρα ο Pedrosa στην Indianapolis

Χορηγοί