• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΚΑΤ
100 GP και 1η pole για τον Migno!
Νέα 16/11/2019 - 15:23

Στο 100ο GP της καριέρας του, ο Andrea Migno κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole position, σημειώνοντας έναν εξαιρετικό χρόνο στις κατατακτήριες της Moto3.

 

Ο Ιταλός, που, επιστρέφει στην Sky VR46 τη νέα χρονιά, έκανε 1:38,683 και ήταν πολύ κοντά στο 1:38,428 που αποτελεί το ρεκόρ πίστας.

 

Ο Marcos Ramirez θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά, όντας 0,274’’ πιο αργός από τον Ιταλό στην πρώτη θέση, ενώ τρίτος ήταν ο Jaume Masia.

 

Οι οδηγοί της ΚΤΜ τα πήγαν πολύ καλά στις κατατακτήριες, με τον Aron Canet να είναι η 3η ΚΤΜ στις 4 πρώτες θέσεις!

 

Ο Ισπανός ανοίγει τη δεύτερη σειρά, ενώ στο πλάι του στον αυριανό Αγώνα θα είναι οι Sergio Garcia και Filip Salac.

 

Ο Garcia ισοφάρισε την καλύτερή του θέση σε κατατακτήριες της κατηγορίας, ενώ ο Salac πήρε με διαφορά το καλύτερό του αποτέλεσμα στην Moto3!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας, ο Lorenzo Dalla Porta, έκανε τον 7ο χρόνο και θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά μαζί με τους Suzuki και Binder.

 

Στο συνοδευτικό μας αρχείο δείτε όλα τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων δοκιμών της Moto3.

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ