• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία MotoGP: Κατατακτήριες
Ο Vinales σπάει το σερί του Marquez!
Νέα 27/10/2019 - 10:15

Από το 2014 ο Marc Marquez ήταν αυτός που έπαιρνε τις pole positions στο Phillip Island, όμως αυτό το σερί σταμάτησε σήμερα.

 

Ο Vinales, που ήταν δυνατός από την Παρασκευή, πήρε αυτή την pole position με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, κάνοντας πολύ γρήγορους γύρους στο τέλος.

 

Πίσω του, με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο, πήρε θέση ο Fabio Quartararo, ο οποίος παρά τους πόνους κατάφερε να πάρει τη 2η θέση.

 

Ο Γάλλος ήταν εξαιρετικός και στο ζέσταμα σήμερα το πρωί και τα πήγε περίφημα και στις κατατακτήριες.

 

Θέση στην πρώτη σειρά πήρε και ο Marc Marquez, που παραλίγο να πέσει στον τελευταίο του γύρο, κάνοντας ένα ακόμα εκπληκτικό σώσιμο από τις 69 μοίρες πλαγιάσματος της μοτοσυκλέτας του!

 

Για 27χιλ έμεινε εκτός πρώτης σειράς ο Valentino Rossi, που θα ανοίξει τη δεύτερη σειρά  και δίπλα του θα έχει τους Petrucci και Crutchlow.

 

Την 7η θέση πήρε ο Aleix Espargaro με την Aprilia του κερδίζοντας για 23χιλ τον ομόσταυλό του, τον Iannone, που πέρασε με επιτυχία από τις ΚΑΤ1.

 

Δεν τα πήγε τόσο καλά όσο θα ήθελε ο Jack Miller, που ήταν στην 3η θέση στο ζέσταμα αλλά μόλις στην 9η στις ΚΑΤ2.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον Andrea Dovizioso που θα ξεκινήσει από την 10η θέση μόλις, ενώ οι Morbidelli και Rins – που πάλι δεν έκανε καλές ΚΑΤ – έκλεισαν τη 12άδα.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Επέζησα στο ξεκίνημα

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα