• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Αυτοί που ήθελαν να συνεχίσουν
Κοιτούσαν το δικό τους συμφέρον και μόνο!
Νέα 26/10/2019 - 17:43

Για τον Andrea Dovizioso δεν ήταν έκπληξη ότι υπήρξαν και τρεις οδηγοί που ζήτησαν να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία σήμερα.

 

«Όχι, δεν με εκπλήσσει… τελευταία έχω καταλάβει ότι ορισμένοι πιέζουν καταστάσεις για το δικό τους συμφέρον και μόνο».

 

Ο Ιταλός επιτέθηκε με τον τρόπο του στους τρεις και πρόσθεσε:

 

«Κάποιες στιγμές πρέπει να είσαι αντικειμενικός και να μην υπολογίζεις το κέρδος που μπορεί να έχεις από κάποια δεδομένη κατάσταση».

 

«Κάποιοι δεν θα έπρεπε να ξεχνούν το λόγο που υπάρχει η Επιτροπή Ασφαλείας και πρέπει να καταλάβουν ότι κάποιες φορές πρέπει να κάνουν πίσω».

 

Και κάπου εκεί τέθηκε – και πάλι – στο τραπέζι το ερώτημα για το αν θα έπρεπε το GP του Phillip Island να γίνεται άλλο μήνα.

 

«Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές, αλλά εμείς οι οδηγοί δεν έχουμε τον τελευταίο λόγο. Ίσως μετά τα σημερινά να είναι λιγότερο αδύνατον να μετακινηθεί στην αρχή της σεζόν».

 

Τέλος, πρόσθεσε ότι:

 

«Ο αέρας ήταν ακανόνιστος σήμερα και αυτό ήταν το επικίνδυνο. Όλοι μπορούμε να οδηγήσουμε σ’ αυτές τις συνθήκες, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα γιατί δεν ξέρεις τι να περιμένεις!»

 

Οι κατατακτήριες μεταφέρθηκαν αύριο το πρωί: «Το δύσκολο θα είναι να προετοιμαστείς ψυχολογικά να τα δώσεις όλα μετά από ένα μόλις 20λεπτο στην πίστα».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Καταστροφικό και επικίνδυνο!

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Ήταν 19 εναντίον 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα