• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακοίνωσε Capirossi - Vermeulen η Rilza Suzuki
H Rizla Suzuki ανακοίνωσε την Παρασκευή 5/9 την επέκταση της συνεργασίας της με τους Loris Capirossi - Chris Vermeulen για ακόμα έναν χρόνο.
Νέα 05/09/2008 - 00:00
H Rizla Suzuki ανακοίνωσε την Παρασκευή 5/9 την επέκταση της συνεργασίας της με τους Loris Capirossi - Chris Vermeulen για ακόμα έναν χρόνο.

Κι αν για τον Capirex η παραμονή του στην ομάδα ήταν αναμενόμενη, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Αυστραλό, τον οποίο είχαν προσεγγίσει η Ηonda Gresini και η Xerox Ducati, η εργοστασιακή ομάδα της Ducati στα Superbikes.

«Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε με τον Loris και τον Chris. Η εμπειρία, η γνώση και η αποφασιστικότητα του Loris είναι πολύτιμα στοιχεία για κάθε ομάδα, πάνω απ' όλα όμως βάζεις αυτό το απίστευτο πάθος που διαθέτει για τους αγώνες. Επιπλέον είναι ένα εξαιρετικό παιδί», σχολίασε ο επικεφαλής της ομάδας, Paul Denning και πρόσθεσε: «Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην ομάδα και είναι σαν να ήταν για χρόνια μαζί μας. Εξακολουθεί να έχει τεράστια επιθυμία για να είναι ο καλύτερος και η Suzuki θα κάνει ό,τι μπορεί μέσα στους επόμενους μήνες για να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του».

Αναφερόμενος στον Vermeulen, ο Denning είπε: «Ο Chris έχει βελτιωθεί όπως έχει βελτιωθεί και η GSV-R και έχει γίνει ζωτικής σημασίας κομμάτι στη διαδικασία εξέλιξης της μοτοσυκλέτας. Eίναι μαζί μας εδώ και τρία χρόνια και έχει γίνει ο πιο πετυχημένος αναβάτης της Suzuki στην τετράχρονη εποχή των αγώνων. Επιπλέον είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Δεν νομίζω ότι έχουμε δει ακόμα τις πραγματικές του δυνατότητες. Η ομάδα και το εργοστάσιο πιστεύουν ότι μπορεί να πετύχει μεγαλύτερα πράγματα με τη Suzuki. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον έχουμε και πάλι μαζί μας».

«Είμαι ενθουσιασμένος που μένω στη Suzuki για ακόμα έναν χρόνο. Η διοίκηση της ομάδας έχει δείξει εμπιστοσύνη σε μένα παρά το γεγονός ότι λόγω των τραυματισμών μου δεν είμαι και στα καλύτερά μου και τώρα πρέπει να ξεκινήσω να τους ξεπληρώνω γι' αυτό. Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στη Suzuki και θέλω να το κάνω με στιλ!», είπε μεταξύ άλλων ο 35χρονος Capirex.

Από την πλευρά του ο Vermeulen δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στη Suzuki. Πρόκειται για ένα εργοστάσιο και μια ομάδα που γνωρίζω πολύ καλά και που τρέφω τεράστια εκτίμηση. Είχα προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά αισθανόμουν ότι ήθελα να μείνω στη Suzuki αν μπορούσαμε να έρθουμε σε συμφωνία ώστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Ευτυχώς τα καταφέραμε και τώρα μπορώ να συνεχίσω απερίσπαστος την προσπάθειά μου να νικήσω περισσότερους αγώνες και να βοηθήσω τη Suzuki να διεκδικήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Με νέα λάστιχα και νέο κινητήρα ο Pedrosa στην Indianapolis

« Προηγούμενο άρθρο

«Dani μην περιμένεις άμεσα καλά αποτελέσματα», λέει ο Rossi

Χορηγοί