• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ηρωικό φινάλε για τον Γιάννη Περιστερά στο ΠΠΤ2019
Νέα 14/10/2019 - 10:48

Ο Γιάννης #John41 Περιστεράς που μόλις πριν ένα μήνα τραυματίστηκε σοβαρά με σπάσιμο του μηρού του, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και πήρε μέρος στον τελευταίο διπλό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2019, που έγινε στα Μέγαρα.

Ο #John41, αγωνίστηκε σε δύο κατηγορίες, την κατηγορία ΝΕΩΝ οδηγών με Yamaha R3 και ελαστικά Pirelli Supercorsa V3 και στην Racing με Honda NSF250 με Dunlop KR.

Στην κατηγορία των ΝΕΩΝ το Σάββατο πήρε την 4η θέση και την Κυριακή την 5η, συγκεντρώνοντας συνολικά 99 βαθμούς στη μάχη του Τίτλου και παίρνοντας τελικά την 3η θέση, παρά το ότι πήρε τις περισσότερες νίκες φέτος – 3 στο σύνολο – αφού δεν αγωνίστηκε καθόλου στον 4ο Αγώνα της χρονιάς. 

Στην κατηγορία Racing οδηγώντας την Moto3 μοτοσυκλέτα που φροντίζει η ομάδα Tsokos Racing, έδειξε να προσαρμόζεται και πάλι στις απαιτήσεις της δύσκολης κατηγορίας και πήρε την 6η θέση και τις δύο ημέρες, παρά το ότι ένα τεχνικό πρόβλημα του έκοψε το ρυθμό την Κυριακή. Έτσι με τις δύο δεύτερες θέσεις που είχε πάρει στις Σέρρες πήρε το νούμερο 5 στην τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος. 

ΓΙΑΝΝΗΣ #John41 ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ - Οδηγός

“Η επιστροφή στους αγώνες ήταν πιο δύσκολη από ότι περίμενα και δεν κατάφερα να βρω αμέσως το ρυθμό που ήξερα ότι είχα πριν τον τραυματισμό μου. Προσπάθησα να το δω σαν μια καλή προπόνηση για τον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull MotoGP Rookies Cup, στην Ισπανία, που θα βρίσκομαι από αύριο.”

ΣΑΚΗΣ ΣΥΝΙΩΡΗΣ – Προπονητής

“Ο Γιάννης φάνηκε δυνατός μετά τον τραυματισμό του και χρειάζεται πολύ δύναμη στο μυαλό για να επιστρέψει τόσο γρήγορα στις πίστες. Οι δυνατότητές του είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που φάνηκε στα Μέγαρα και ελπίζω ότι στην Ισπανία θα μπορεί να δείξει το ταλέντο του.”

Η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια:

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Motodirect, ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ, Aplinestars, TZORTZOPOULOS – SHOEI, ANEK – SUPERFAST, Zen1one Racing, RACE TECH Exhaust System, Yamaha TSOKOS Racing, Georgopoulos – ERMAX, EXTRA Products TASSOULIS, Extreme Track Days, RISE, mouratis gp spare parts, TECNO MOTO performance, clever media, P+P Papageorgiou Peristeras, PIRELLI Intramoto, PAPASTAVROU Shops, AM ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, MGP motograndprix.gr, S1 Sinioris Racing, BIZZARE STICKERS, SUPERBMOTO, ΒΑΦΕΣ ΜΑΝΟΣ, ANDELI MOTOTOURING, TENG TOOLS, FABRI, RiderGraphics, DUNLOP, PERISTERAS TYRES.

Επόμενο άρθρο »

Περισσότερα GP λιγότερα τεστ!

« Προηγούμενο άρθρο

Προδομένος από τα ελαστικά ο Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα