• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι στόχοι του Marquez
Για το υπόλοιπο της σεζόν
Νέα 10/10/2019 - 09:57

Έχοντας κατακτήσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή για 6η φορά στα 7 χρόνια που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία, ποιοι είναι οι στόχοι που απομένουν για τον Marc Marquez φέτος;

 

Ο ίδιος εξηγεί:

 

«Αυτοί οι τελευταίοι Αγώνες δείχνουν ότι οι προθέσεις μας, οι φιλοδοξίες μας και η νοοτροπία μας δεν έχει αλλάξει».

 

«Είναι αλήθεια ότι όταν κερδίζεις τον Τίτλο, είναι σαν να έχεις πέντε φώτα στο σώμα και το ένα να σβήνει. Αλλά θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε και να συνεχίσουμε να πιέζουμε».

 

«Ένας από τους στόχους μας τώρα, είναι να κάνουμε το 3 στα 3. Στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών είμαστε εκεί (σ.σ. η Honda προηγείται με 77β της Ducati) αλλά στο Ομάδων είναι δύσκολο».

 

Στο Πρωτάθλημα των Ομάδων η Repsol Honda είναι στη δεύτερη θέση, πίσω από την Ducati, με τα δυο εργοστάσια να τα χωρίζουν 19 βαθμοί.

 

«Δεν θα είναι εύκολο», επανέλαβε ο Marc, «…αλλά θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ξεκινώντας από τον επόμενο Αγώνα στο Motegi».

 

Τέλος, απάντησε και σε όσους έλεγαν ότι η Honda του είχε ζητήσει να περιμένει και να «κλειδώσει» τον Τίτλο στο Motegi, μέσα στην πίστα της.

 

«Όχι… μάλιστα ο Πρόεδρος του HRC, ο Yoshishige Nomura, μου έστειλε μήνυμα λέγοντάς μου να πάρω τον Τίτλο στην Ταϊλάνδη».

 

«Οπότε είπα: οκ, δεν υπάρχει πίεση! Ευχαριστώ».

 

Η Honda έχει κάνει το 3 στα 3 τα δυο τελευταία χρόνια.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Ο Rossi «πρόδωσε» την Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Selection Event 2019 - Red Bull MotoGP Rookies Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα