• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovi εξηγεί πως άνοιξε ο δρόμος…
…για το βάθρο στην Aragon!
Νέα 23/09/2019 - 09:05

Σύμφωνα με τον Andrea Dovizioso, ο δρόμος προς το βάθρο άνοιξε μετά το συμβάν με τον Rins και τον Morbidelli στην αρχή του Αγώνα της Aragon!

 

Ο Ιταλός είχε εμπιστοσύνη στο ρυθμό του, αλλά παραδέχτηκε ότι τον βοήθησε πολύ και η επαφή ανάμεσα σε Rins και Morbidelli, που έβγαλε εκτός μάχης τον πρώτο.

 

«Έκανα καλή αρχή, αλλά δεν μπορούσα να κερδίσω θέσεις. Όμως το λάθος του Rins μου άνοιξε την πόρτα και από εκεί και πέρα διαχειρίστηκα τέλεια τον Αγώνα».

 

«Δεν πίεσα στο μέγιστο βαθμό, κράτησα ελαστικά και γι’ αυτό ήμουν σταθερός μέχρι τον τελευταίο γύρο. Την ίδια ώρα ο ρυθμός των αντιπάλων μας έπεφτε».

 

«Στο MotoGP δεν είναι εύκολο να κερδίσεις πολλές θέσεις και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε στο βάθρο μετά τους δυο προηγούμενους Αγώνες».

 

Αν και μαθηματικά έχει ελπίδες ακόμα και για τον Τίτλο, ο Dovi είναι πραγματιστής και λέει ότι θα παλέψει να κρατήσει τη 2η θέση στη βαθμολογία.

 

Δεν φαίνεται ότι θα έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο για να τερματίσει 2ος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καθώς το βάθρο του στην Aragon του έδωσε 46β διαφοράς από τον τρίτο Rins.

 

«Δεν έχω δει τους χρόνους, αλλά νομίζω ότι ο Rins ήταν πολύ γρήγορος και τον περίμενα δυνατό στον Αγώνα».

 

«Νομίζω ότι θα προσπαθήσει να πάρει τη 2η θέση μέχρι το τέλος, μέχρι την Valencia και θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στο βάθρο για να την κρατήσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Miller: Ήθελα κυάλια…!

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Ζήτησα συγγνώμη…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα