• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Στην Ταϊλάνδη με το μυαλό στον Τίτλο!
Δεν περίμενε τις Ducati δίπλα του
Νέα 22/09/2019 - 20:25

Στην Ταϊλάνδη, ο Marc Marquez θα έχει την πρώτη του ευκαιρία για να πάρει τον Τίτλο, ενώ εξέφρασε και την έκπληξή του που στο βάθρο σήμερα τον πλαισίωσαν δυο Ducati.

 

Ο Ισπανός έχει πλέον ένα προβάδισμα 98β κι αν τελειώσει τον Αγώνα στην Ταϊλάνδη με 100β διαφοράς από τον Andrea Dovizioso, τότε θα είναι ο Πρωταθλητής και για φέτος.

 

«Είμαι χαρούμενος για τους 25β αλλά ο Dovi δεν τα παρατάει… στην Ταϊλάνδη θα έχουμε την πρώτη μας ευκαιρία για τον Τίτλο και θα προσπαθήσω να είμαι πιο δυνατός απ’ ότι εδώ».

 

Στη συνέχεια, όπως και οι περισσότεροι, περίμενε ότι στο βάθρο μαζί του θα ήταν οι Yamaha των Vinales και Quartararo που είχαν δείξει πολύ καλό ρυθμό.

 

«Είναι περίεργο… ήταν πολύ δυνατοί πριν, αλλά στον Αγώνα οι Ducati ήταν σταθερές και γρήγορες».

 

«Το Τέξας ήταν στο μυαλό μου και αυτό που έμαθα εκεί είναι ότι δεν έχει σημασία αν κερδίσεις με 4, 12 ή 1 δευτερόλεπτο διαφορά. Το πιο σημαντικό είναι να πάρεις τους 25β».

 

Μετά από ένα Σ/Κ ξεκούρασης, το paddock θα αρχίζει να προετοιμάζετε για τον Αγώνα στην Ταϊλάνδη.

 

Εκεί, ακόμα κι αν ο Marquez δεν κερδίσει τον Αγώνα και μείνει πίσω από τον Andrea Dovizioso, θα έχει επόμενη ευκαιρία στο Motegi, μέσα στην έδρα της Honda.

 

Με 125β διαφοράς, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα ο Ισπανός θα πανηγυρίσει έναν ακόμα Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία, τον 6ο του τα τελευταία 7 χρόνια!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μεγάλη φθορά…

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα