• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Το βάθρο έχει κλειδώσει
Η όλη κατάσταση μου θυμίζει το Misano
Νέα 21/09/2019 - 23:03

Το τελευταίο διάστημα η Yamaha έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο σημαντική πρόοδο έχει σημειώσει και η σημερινή ημέρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

 

Αρκεί να δει κανείς τα περσινά αποτελέσματα και την 17η θέση του Valentino Rossi στις κατατακτήριες της Aragon.

 

Φέτος ο Ιταλός ξεκινάει από την 6η και τη δεύτερη σειρά, ωστόσο υπογραμμίζει ότι – κατά τη γνώμη του – το βάθρο έχει κλειδώσει από τώρα.

 

«Η κατάσταση μου θυμίζει το Misano. Ο Marquez είναι ο πιο γρήγορος, ενώ οι Quartararo και Vinales είναι πιο δυνατοί από εμένα».

 

«Είναι και ο Rins που έχει πολύ καλό ρυθμό, αλλά ξεκινάει από πίσω και θα είναι δύσκολα, παρά το ότι είναι καλός στο να κερδίζει θέσεις».

 

Τι περιμένει λοιπόν από τον Αγώνα αύριο;

 

«Νομίζω θα κάνω καλό Αγώνα, αλλά θεωρώ ότι το βάθρο έχει κλειδώσει. Ακόμα δεν έχω βρει φανταστική ισορροπία με την Μ1. Δεν είμαι καλός στα φρένα και στις εισόδους των στροφών».

 

«Ο βασικός μου στόχος είναι να ανέβω στο βάθρο όσο το δυνατόν πιο πολλές φορές μέχρι το τέλος της χρονιάς και μετά να είμαι πάντα ανταγωνιστικός».

 

Μίλησε και για το κλίμα στο εργοστάσιο της Yamaha, το οποίο έχει βελτιωθεί μετά τις καλές παρουσίες της ομάδας στα τελευταία GP.

 

«Είναι όλοι χαρούμενοι και ειδικά εδώ, διότι όπως είχα πει θα ήταν ένα δύσκολο τεστ για εμάς. Για μένα δεν είναι εύκολη πίστα, αλλά και η Μ1 δυσκολευόταν εδώ».

Επόμενο άρθρο »

Aragon MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Να μην ξεφύγει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα