• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το MotoGP στο «σπίτι» του Rossi!
Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται με τον 13ο Αγώνα στο Misano
Νέα 09/09/2019 - 16:06

Πολλά πράγματα αλλάζουν στο πέρασμα του χρόνου, η αγάπη – ωστόσο – του κόσμου στο πρόσωπο του Valentino Rossi στην πίστα του Misano, δεν είναι ένα από αυτά!

 

Στο Misano, λοιπόν, είναι που συνεχίζεται αυτό το Σ/Κ το MotoGP, με δυο συνεχόμενους Αγώνες, καθώς μετά την πίστα της Αδριατικής, το paddock θα κατευθυνθεί προς την Aragon.

 

Στο Misano δεν χωρά αμφιβολία ότι «βασιλιάς» είναι ο Valentino Rossi, ο Ιταλός που λατρεύεται από χιλιάδες κόσμου που κάθε χρόνο κάνουν το ταξίδι στην Ιταλία.

 

Η λαοθάλασσα στα κίτρινα, οπωσδήποτε θα περιμένει ένα δυνατό αποτέλεσμα από τον Vale, ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός.

 

Ο Marquez, με τους 78β διαφοράς υπέρ του στη βαθμολογία, θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέσα στην έδρα του αντιπάλου του.

 

Θα έχει στο μυαλό του το Πρωτάθλημα, το οποίο θα «κλειδώσει», όπως φαίνεται, στους επόμενους Γύρους, αλλά δεν θα έλεγε όχι και σε μια νίκη.

 

Από την άλλη ο Doviziozo επιστρέφει στην πίστα που είχε πάρει τη νίκη πέρυσι και αγωνιζόμενος μέσα στην πατρίδα του, θα προσπαθήσει να κερδίσει και φέτος.

 

Ο Alex Rins, ο νικητής του Αγώνα στο Silverstone, θα κρατά στη μνήμη του εκείνο το GP και τη φοβερή του νίκη επί του Marquez.

 

Η Suzuki είναι ανταγωνιστική σχεδόν σε όλες τις πίστες, με τον Rins να έχει ανέβει στην 3η θέση της βαθμολογίας, όμως ο Petrucci παραμονεύει!

 

Ο Ιταλός είναι πολύ κοντά στον Alex και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ξεκινώντας από τον εντός έδρας Αγώνα του.

 

Όλοι οι παραπάνω δείχνουν ικανοί να παλέψουν στο μπροστινό γκρουπ, όπως φυσικά και ο Maverick Vinales.

 

Ο Vinales, όπως και ο Rossi ή ο Fabio Quartararo, ξέρουν ότι η Yamaha τα πηγαίνει πολύ καλά στη συγκεκριμένη πίστα.

 

Άλλωστε, πριν από μερικές ημέρες είχαμε τις ιδιωτικές δοκιμές των ομάδων στο Misano, με τον Quartararo να είναι 1ος και τις άλλες 3 Yamaha να είναι στην 6άδα.

 

Αυτό το τεστ βοήθησε πολύ τις ομάδες να στήσουν όσο καλύτερα γίνεται τις μοτοσυκλέτες τους για το αγωνιστικό τριήμερο που έρχεται.

 

Όπως πάντα, βέβαια, η διαφορά ανάμεσα σε ένα τεστ και στον Αγώνα είναι πολύ μεγάλη. Ποιος, λοιπόν, θα είναι ο μεγάλος φετινός νικητής;

 

Θα το γνωρίζουμε το απόγευμα της Κυριακής, ύστερα από ένα χορταστικό θέαμα που θα μας προσφέρουν οι τρεις κατηγορίες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Από το σπίτι του στην πίστα!

« Προηγούμενο άρθρο

Τα ελαστικά της Michelin για το Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα