• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Portimao: ΕΔ1
Οι 4 πρώτοι στα 0,183’’ διαφοράς!
Νέα 06/09/2019 - 14:25

Δυο μήνες σχεδόν μετά τον τελευταίο Γύρο, στην Laguna Seca, το Πρωτάθλημα των SBK-Motul ξεκίνησε και πάλι, αυτή τη φορά στην Ευρώπη.

 

Στο Portimao της Πορτογαλίας, ο Jonathan Rea ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση, κάνοντας με το ξεκίνημα ένα χρόνο στο 1:41,931.

 

Σε όλη τη διάρκεια των ΕΔ1 κανείς άλλος δεν έσπασε το φράγμα του 1:42, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να κρατά την πρωτιά μέχρι την καρώ σημαία.

 

Ο Bautista δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η τακτική του ήταν να πάει πιο χαλαρά σήμερα, ώστε να πιέσει από αύριο.

 

Τραυματίας μετά την πτώση του στις Η.Π.Α., ο Bautista κατάφερε να πλησιάσει στα 78χιλ το χρόνο του μεγάλου του αντίπαλου και να πάρει τη 2η θέση.

 

Ο τρίτος καλύτερος χρόνος ανήκει στον Alex Lowes και την Yamaha του, μόλις 01,20’’ από την κορυφή.

 

Λίγο πιο πίσω, 0,183’’ από το χρόνο του Rea, στην 4η θέση, είναι ο εντυπωσιακός Toprak Razgatlioglu με την ιδιωτική του Kawasaki.

 

Στο τέλος βελτίωσε το χρόνο του και ανέβηκε στην 5η θέση ο Michael Van der Mark, με τον Leon Haslam (Kawasaki) να ακολουθεί.

 

Στην BMW ο Tom Sykes είχε μια πτώση στο τέλος κι έτσι ο Markus Reiterberger ήταν ο καλύτερος εκπρόσωπος του εργοστασίου, στην 7η θέση.

 

Ο Lori Baz κέρδισε για λίγο τον Sandro Cortese, με τους δυο αναβάτες της Yamaha ν’ αφήνουν στη 10η θέση την Ducati του Michael Ruben Rinaldi.

Επόμενο άρθρο »

Kallio: Να φτιάξουν το KymiRing

« Προηγούμενο άρθρο

Onboard με τον Alex Rins!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα