• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλετε να διαφημιστείτε στο MotoGP;
Δείτε πόσο θα σας κοστίσει!!
Νέα 04/09/2019 - 14:35

Υπάρχει μια εταιρεία στην Ιταλία, η RTR Sponsor Marketing, που εξειδικεύεται στο κομμάτι των χορηγών στα διάφορα αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου και του MotoGP.

 

Κι έχει το ενδιαφέρον του, αν καθίσει και το σκεφτεί κανείς, να δούμε και να μάθουμε πόσα χρήματα απαιτούνται για να γίνει κανείς χορηγός στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα.

 

Η RTR Sponsor Marketing έχει βγάλει και το δικό της Υπολογιστή Κόστους Χορηγιών για το MotoGP, τον οποίο αξίζει να δείτε όσοι γνωρίζετε Ιταλικά.

 

Σ’ αυτόν, μέσα από πολλές παραμέτρους, θα βρείτε πόσο θα σας κοστίσει, στο περίπου, αν θέλετε να βάλετε το λογότυπο της εταιρείας σας στο MotoGP.

 

Οι επιλογές είναι πολλές: θέλετε να είστε χορηγός για έναν Αγώνα, ή για όλη τη σεζόν; Να φαίνεται το λογότυπό σας παντού ή μόνο στη μοτοσυκλέτα κτλ.

 

Όσοι δεν έχετε το χρόνο ή την όρεξη να ψάξετε, θα σας πούμε μερικά νούμερα για να σας φύγει η περιέργεια.

 

Αν θέλετε να βάλετε το λογότυπο της εταιρείας σας σε μια μοτοσυκλέτα της Moto3 (σε μέτρια ομάδα), αυτό θα σας κοστίσει περίπου 20.000€.

 

Από την άλλη, ο βασικός χορηγός της Ducati π.χ. για όλη τη χρονιά, θα πρέπει να καταβάλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ!

 

Αντίστοιχα για μια κορυφαία ομάδα της Moto3, ο μεγάλος χορηγός της δίνει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για την Moto2 το ποσό φτάνει στα 4 εκατ.

Επόμενο άρθρο »

Poncharal: Θέλω να μείνει ο Oliveira!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιος είναι ο καλύτερος στο βρεγμένο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα