• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η 2η θέση είναι η «απάντηση» του Rossi
Σε όλους τους «επικριτές» του!
Νέα 24/08/2019 - 23:36

Για πρώτη φορά μετά τον Αγώνα στο Τέξας, στην αρχή της σεζόν, ο Valentino Rossi εξασφάλισε θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Το προηγούμενο διάστημα ο Ιταλός δεν μπορούσε να οδηγήσει και να πιέσει τη μοτοσυκλέτα του όπως ήθελε.

 

Αυτό οδήγησε – και πάλι – αρκετούς να πουν ότι ο Rossi ίσως θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το να αποσυρθεί.

 

Μετά, όμως, από τη βελτιωμένη εικόνα του σε Τσεχία και Αυστρία, ήρθε αυτή η πρώτη σειρά στην Αγγλία, ως «απάντηση» στους «επικριτές» του.

 

Όταν τον ρώτησαν σχετικά, ο Vale είπε:

 

«Ξέρω ότι έχω το κίνητρο και είμαι δυνατός από πλευράς φυσικής κατάστασης. Πολλά εξαρτώνται από την αίσθηση που έχεις με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Στα μισά ήμουν αισιόδοξος γιατί υπήρχαν πίστες που μου άρεσαν, αλλά ήμασταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Είχαμε χάσει το δρόμο μας και δεν οδηγούσα όπως ήθελα».

 

«Το βλέπετε και με τον Lorenzo… αν δεν είσαι 100% έτοιμος δεν είσαι απλά σε μια 7η θέση, είσαι 18ος γιατί όλοι είναι δυνατοί».

 

«Αν κάνω τρεις άσχημους Αγώνες, οι άνθρωποι αρχίζουν και λένε: γέρασε πια, να πάει σπίτι του. Έτσι έχουν τα πράγματα».

 

«Γι’ αυτό, όμως και είμαι πιο χαρούμενος. Διότι ξέρω ότι όταν μπορώ και πιέζω και οδηγώ καλά, είμαι ανταγωνιστικός».

 

«Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά σημασία έχει τι θα γίνει αύριο. Πρέπει να κάνουμε έναν καλό Αγώνα και να παλέψουμε για το βάθρο».

 

Και συνέχισε λέγοντας ότι δεν είναι απλά η πίστα που ευνοεί τις Yamaha. Έχει κάνει και το εργοστάσιο κάποιες «έξυπνες κινήσεις».

 

«Σίγουρα η νέα άσφαλτος μας βοηθά, όπως και η χάραξη της πίστας. Όμως το τελευταίο διάστημα η Yamaha έχει πάρει το σωστό δρόμο».

 

«Άρχισαν να κάνουν έξυπνα πράγματα και ήδη, με μερικές αλλαγές, έχει διαφοροποιηθεί η κατάσταση με αυτή που είχαμε τα προηγούμενα δυο χρόνια».

 

«Η Μ1 είναι καλύτερη, είμαστε πιο δυνατοί στην επιτάχυνση και σε κάθε κομμάτι της στροφής η μοτοσυκλέτα έχει γίνει πιο εύκολη».

 

«Μπορεί στις ευθείες να μην είμαστε τόσο γρήγοροι, όμως στα άλλα έχουμε βελτιωθεί αρκετά».

 

«Δουλέψαμε στην επιτάχυνση και στο να είμαστε γρήγοροι χωρίς να φθείρουμε πολύ τα ελαστικά γιατί εκεί υποφέραμε πολύ τα τελευταία χρόνια».

 

«Εδώ είμαστε δυνατοί, όπως και στην Αυστρία που ο Fabio πήρε το βάθρο. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο του Dovi ή του Marquez, αλλά είμαστε καλύτερα απ’ ότι 2 χρόνια πριν».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν άξιζε!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ανησύχησα…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα