• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Πρώτος στόχος μου;
Να τερματίσω μπροστά από τον Dovi!
Νέα 24/08/2019 - 21:42

Λίγα λεπτά αφού εξασφάλισε την 60η pole position της καριέρας του στο Silverstone, ο Marc Marquez αποκάλυψε ποιος θα είναι ο βασικός του στόχος αύριο.

 

Με το μυαλό του στην κατάκτηση του Τίτλου, ο Ισπανός άσος της Honda βάζει ως πρωταρχικό του στόχο το να τερματίσει μπροστά από τον Andrea Dovizioso.

 

«Οι οδηγοί της Yamaha τα πηγαίνουν πολύ καλά, ειδικά ο Valentino, ο Fabio και ο Vinales. Αλλά και η Suzuki με τον Rins δεν τα πάνε άσχημα».

 

«Όμως ο Dovi είναι αυτός που κάνει βήματα σιγά-σιγά και νομίζω ότι αύριο θα είναι εκεί. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη, αλλά εντός ορίων. Θέλω να τερματίσω τον Αγώνα».

 

«Βασικός μας στόχος, όμως, είναι να τερματίσουμε μπροστά από τον Andrea Dovizioso».

 

Στο παρελθόν, το Silverstone – με τα πολλά σαμαράκια – ήταν μια δύσκολη πίστα για τον Marc. Φέτος, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει με τη νέα άσφαλτο.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την pole, διότι ειλικρινά την Πέμπτη είχα τις αμφιβολίες μου, μιας και πέρυσι δυσκολευόμουν πολύ».

 

«Αλλά από τον πρώτο γύρο στις ΕΔ1 κατάλαβα ότι φέτος θα είμαστε εκεί. Φέτος, με την καινούργια άσφαλτο δουλεύουμε καλύτερα με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Ο πρώτος μου γύρος ήταν πολύ καλός. Η τακτική μας ήταν σωστή και δεν βρήκαμε πολλή κίνηση στην πίστα».

 

«Όμως στη δεύτερη έξοδο, όλοι ήταν εκεί, στην άκρη των pits. Είδα από την οθόνη ότι όλοι, σε γκρουπ, ήταν πίσω μου».

 

«Δεν θα πίεζα, οπότε περίμενα… περίμενα και περίμενα, μέχρι που πίεσα στον τελευταίο γύρο. Ήταν καλός χρόνος, αλλά το σημαντικό έρχεται αύριο».

 

Ο Marquez έφτασε τις 60 pole positions στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, από 120 εκκινήσεις, ένα εκπληκτικό ποσοστό 50%!

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Ανησύχησα…

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα