• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone MotoGP: ΕΔ1
Παντού ταχύτερος ο Quartararo!
Νέα 23/08/2019 - 14:05

Σε όλα τα κομμάτια της πίστας – και ειδικά στο 2ο και στο 4ο – του Silverstone ο Fabio Quartararo ήταν ο ταχύτερος αναβάτης, κάνοντας τη διαφορά!

 

Έτσι ο νεαρός Γάλλος έφυγε από την πίστα σήμερα το πρωί με τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ1 και μάλιστα αρκετά μπροστά από τον δεύτερο.

 

Αυτός ήταν ο Marc Marquez, που με την Honda του δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από το 2:00,538, μένοντας πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Γάλλο.

 

Ο Fabio μάλιστα, λίγο έλειψε να σπάσει το ρεκόρ πίστας, αλλά το 1:59,952 που έκανε ήταν μόλις 11χιλ πάνω από το χρόνο του Marquez το 2017.

 

Η νέα άσφαλτος της πίστας και ο καλός καιρός – όπως φαίνεται – που θα έχουμε στο Silverstone, θα συμβάλλουν στο να δούμε νέα ρεκόρ.

 

Στην τρίτη θέση ήταν η Yamaha του Maverick Vinales, που ήταν και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον εντυπωσιακό Fabio.

 

Τέταρτος ήταν ο Rins με την Suzuki του, ακόμα μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να κάνει τη διαφορά λόγω του πολύ καλού της πλαισίου που ταιριάζει στο Silverstone.

 

Πιο πίσω ο Franco Morbidelli, 5ος, αλλά και πιο γρήγορος από τους Dovi, Rossi, Crutchlow, Petrucci και Miller που έκλεισαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα