• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PONCHARAL: Ενθουσιασμένος εν όψει Πρωταθλήματος 2010.
Ικανοποίηση για το 2009, ενθουσιασμός για το 2010.
Νέα 07/12/2009 - 08:41

Η πέμπτη θέση που κατέκτησε ο Colin Edwards στην κατάταξη του φετινού Πρωταθλήματος γέμισε τον team manager της ομάδας Tech 3 με ικανοποίηση, αλλά και με αισιοδοξία εν όψει του ερχόμενου Πρωταθλήματος.

 

"Συνολικά, ήταν μια πραγματικά καλή σεζόν. Ξεκινήσαμε με υψηλή αυτοπεποίθηση και στο τέλος δικαιωθήκαμε με την αγωνιστική παρουσία του Colin", δήλωσε ο Poncharal. "O Colin κατέκτησε τελικά την πέμπτη θέση στο Πρωτάθλημα καθώς και μια δεύτερη θέση στον αγώνα του Donington, οπότε ήμασταν οι καλύτεροι από τους υπόλοιπους, καθώς θεωρώ ότι οι τέσσερις πρώτοι κινούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς και δεν μπορεί κανείς να τους ακολουθήσει. Κατά συνέπεια, είμαστε ικανοποιημένοι από την επίδοσή μας", συμπλήρωσε ο Γάλλος.

 

Με τον Edwards να πλαισιώνεται από τον ελπιδοφόρο, νεοφερμένο Ben Spies, που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στον τελευταίο αγώνα της Valenzia, ο Poncharal έχει κάθε λόγο να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. "Τα πράγματα είναι σίγουρα δύσκολα. Οι ομάδες της Fiat Yamaha, της Ducati Marlboro και της Repsol Honda είναι μπροστά από εμάς και σίγουρα δε θα είναι εύκολο να τις περάσουμε. Φυσικά, τίποτα δεν είναι αδύνατο και από την πλευρά μας θα παλέψουμε σκληρά. Επίσης, είναι δύσκολο ένας αναβάτης μας να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την πέμπτη θέση, που φέτος κατέκτησε ο Colin. Παρόλα αυτά, γνωρίζω ότι τόσο ο Colin όσο και ο Ben έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και όλοι περιμένουν πολλά από αυτούς", ολοκλήρωσε ο Poncharal.

Edwards
Edwards
Spies
Spies

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Συμμετέχει σε αγώνα στην έκθεση Bologna Motor Show.

« Προηγούμενο άρθρο

EZPELETA: "Κανείς δεν πρόκειται να προσδιορίσει τι είναι κινητήρας παραγωγής!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα