• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rea νικητής, έπεσε πάλι ο Bautista
Μεγάλη διαφορά στο Πρωτάθλημα
Νέα 14/07/2019 - 10:16

Το Πρωτάθλημα του 2019 MOTUL FIM Superbike World Championship παίρνει άλλη τροπή, μετά τον πρώτο Αγώνα στην Laguna Seca. Ο μεν Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) ξεκίνησε δυνατά τον Αγώνα, ενώ το δίδυμο της ARUBA.IT Racing – Ducati των Chaz Davies και Alvaro Bautista τον ακολούθησε, αλλά για λίγο καθώς ένα ακόμη λάθος έδωσε μεγάλη βαθμολογική πρωτοπορία στον Ιρλανδό! 

Τα ρεκόρ ταχύτερου γύρου σε Αγώνα άρχισαν αν σπάζουν νωρίς με τον Davies στον 2ο γύρο και τον ομόσταυλό του στον 3ο. Στον 4ο γύρο ο Leon Haslam (Kawasaki Racing Team WorldSBK), έπεσε στην Corkscrew.

Στον 5ο γύρο ο Davies πέρασε για λίγο πρώτος, αλλά έκανε λάθος και ο Rea ξαναπέρασε μπροστά. Ο Alvaro Bautista ήταν κοντά έτοιμος για να δώσει τη μάχη, αλλά στην 5η στροφή της πίστας, με τη μοτοσυκλέτα ακόμη βαριά, έχασε το μπροστινό της Ducati Panigale V4 R και απλά επανήλθε στον Αγώνα για να τερματίσει με 0 βαθμούς 17ος.

Ο Jonathan Rea έκανε διαφορά από τον Chaz Davies, που είχε διαλέξει μαλακό ελαστικό και δεν κατάφερε στο τέλος να ακολουθήσει το ρυθμό. Ο Toprak Razgatlioglu εντωμεταξύ είχε κερδίσει τη μάχη από τον Sykes και ανέβηκε για άλλη μια φορά στο βάθρο. 

Ο Alex Lowes (Pata Yamaha WorldSBK Team) κέρδισε τη μάχη για την 5η θέση από τονJordi Torres, με τον Michael van der Mark (Pata Yamaha WorldSBK Team) να τερματίζει 7ος μπροστά από τον Baz (Ten Kate Racing – Yamaha).

Ο Marco Melandri (GRT Yamaha WorldSBK) από 17ος ανέβηκε στην 9η θέση και ο Eugene Laverty (Team Goeleven) κέρδισε τη μάχη με τον Leandro Mercado (Orelac Racing VerdNatura), πίσω από τον Michael Ruben Rinaldi (BARNI Racing Team) που πήρε μια μοναχική 10η θέση. 

Ο Rea απολαμβάνει - με την 8η φετινή του νίκη - μια διαφορά 49 βαθμών από τον Alvaro Bautista που έδειχνε ανίκητος στο ξεκίνημα της χρονιάς! 

Οι έξι πρώτοι του 1ου Αγώνα: 

  1. Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK)

  2. Chaz Davies (ARUBA.IT Racing – Ducati)

  3. Toprak Razgatlioglu (Turkish Puccetti Racing)

  4. Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team)

  5. Alex Lowes (Pata Yamaha WorldSBK Team)

  6. Jordi Torres (Team Pedercini Racing)

 

Στο συνοδευτικό αρχείο τα πλήρη αποτελέσματα:

 

Επόμενο άρθρο »

250η νίκη για την Μ.Βρετανία με τον Rea

« Προηγούμενο άρθρο

Η Superpole στον Rea, στην Λαγκούνα Σέκα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα