• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To πόστερ του Αγώνα του San Marino
Αφιερωμένο στον Valentino Rossi
Νέα 11/07/2019 - 21:22

To επίσημο πόστερ του OCTO Grand Prix του San Marino και της Riviera of Rimini παρουσιάστηκε, ενόψει του Αγώνα της 15ης Σεπτεμβρίου. Είναι φυσικά μια δουλειά του διάσημου σχεδιαστή Aldo Drudi που συνεργάζεται με την πίστα και τους οργανωτές του Αγώνα τα τελευταία χρόνια. Η άποψη του Drudi ότι το φετινό πόστερ έπρεπε να αφιερωθεί στον Valentino Rossi υιοθετήθηκε και από τους οργανωτές και ο σχεδιαστής προχώρησε σε ένα ακόμη έργο τέχνης. 

Ο ίδιος δήλωσε: “Το πόστερ ξεκινά από τα γραφιστικά που χρησιμοποιήθηκαν στις προηγούμενες εκδόσεις, αλλά για πρώτη φορά το “αντικείμενο”, ο οδηγός μπορεί να αναγνωριστεί. Για τα 40 του γενέθλια ήθελα να αποτίνω φόρο τιμής στον Valentino Rossi διαλέγοντάς τον σαν τον σταρ, επανασχεδιάζοντας και βάζοντας με το χέρι χρώμα σε μια ωραία φωτογραφία του Gigi Soldano, που τον τράβηξε από ψηλά την ώρα που στρίβει”.

Ο Carmelo Ezpeleta της Dorna το καλωσόρισε: “Το πόστερ αυτό είναι μια ενοποιημένη επικοινωνία της εκδήλωσης που μας παρουσιάζει την πιο αναμενόμενη φάση του ημερολογίου του MotoGP. Το φετινό πόστερ είναι πραγματικά έντονο και επικοινωνεί συναισθήματα”.

 

Επόμενο άρθρο »

O Jonathan Rea ξεκίνησε με το δεξί στην Laguna Seca

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα ρεκόρ για την Michelin και τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα