• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Brad Binder στο MotoGP το 2020
Με την Red Bull KTM Tech3
Νέα 10/07/2019 - 19:35

Η KTM καλωσορίζει στο MotoGP έναν οδηγό που ήρθε μέσα από το δρόμο του Red Bull MotoGP Rookies Cup και της βαθμίδες Red Bull KTM Moto3 και Moto2! Ο Brad Binder θα πλαισιώσει τον πρώην ομόσταυλό του Miguel Oliveira στην ομάδα Red Bull KTM Tech3 του χρόνου. Ο Binder θα γίνει ο πρώτος Νοτιο-Αφρικανός που θα μπει στη μεγάλη κατηγορία από το 2000.

Ο 23χρονος που είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθήτής του 2016 στην Moto3 θα οδηγεί την KTM RC16, μετά από τρεις χρονιές3 νίκες και 8 βάθρα μέχρι σήμερα στην Moto2. Ο Binder αγωνίστηκε στα Grand Prix από το 2011 (ως ο νικητής του Red Bull MotoGP Rookies Cup) και το 2016 στη δεύτερή του χρονιά με την Red Bull KTM Ajo (έγινε ο πρώτος Νοτιο-Αφρικανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετά από 36 χρόνια) και αμέσως ανέβηκε στην Moto2 με την ίδια ομάδα. 

Στο MotoGP ο Binder will θα είναι ο πρώτος Νοτιο-Αφρικανός στην 4χρονη εποχή και στόχος του είναι να κάνει επιτυχίες ανάλογες των συμπατριωτών του Kork Ballington, Jon Ekerold και Brett Hudson που ήταν δυνατοί στη δεκαετία του '80. 


Brad Binder: “Είναι εκπληκτικό το να έχω αυτήν την ευκαιρία. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην KTM, την Red Bull KTM Tech3, τον μάνατζέρ μου και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να φθάσω στη μεγάλη κατηγορία. Είναι μια φοβερή αίσθηση τώρα και ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.”

Pit Beirer, Διευθυντής KTM Motorsport: “To να υπογράφουμε με τον Brad Binder για το πρόγραμμά μας στο MotoGP είναι μια συναρπαστική στιγμή γιατί είναι μαζί μας ήδη 5 χρόνια και είναι ένας από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές μας. Αισθανόμαστε ότι ταιριάζει σε μας και περιμένουμε να δούμε το πως θα χειριστεί και θα επιτεθεί σε μια μοτοσυκλέτα MotoGP.”

Hervé Poncharal, Red Bull KTM Tech3 Team Manager: “Ο Brad είναι ένας οδηγός που προσέχω από τότε που μπήκε στο Red Bull MotoGP Rookies Cup και μετά στην Moto3. Πάντα ήμουν εντυπωσιασμένος από το ταλέντο του, την επιθετικότητα και το ότι ποτέ δεν εγκατέλειπε την προσπάθεια και όταν έχεις μια ομάδα αυτό είμναι το προφίλ του οδηγού που θα ήθελες να έχεις.”

Επόμενο άρθρο »

Νέα ρεκόρ για την Michelin και τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Test για τους δοκιμαστές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα