• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo σκέφτεται να σταματήσει το MotoGP
Για διακοπές στις Μαλδίβες, για τις αποφάσεις
Νέα 09/07/2019 - 12:56

O Jorge Lorenzo έχει βρεθεί για άλλη μια φορά στην κατάσταση που ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία τo 2008, όταν με τα ελαστικά της Michelin δεν μπορούσε να βρει την πρόσφυση και είχε μια σειρά σοβαρών ατυχημάτων. Τότε σκέφτηκε να σταματήσει τους Αγώνες, αν δεν μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση. Την άλλαξε, πήρε 3 Τίτλους στη μεγάλη κατηγορία και το 2017 πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Yamaha M1 για τα μάτια της Ducati Desmosedici GP. “Ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος να αφήσω την Μ1”, φαίνεται να είπε πρόσφατα ο Ισπανός! 

Στο Λουγκάνο όπου κατοικεί βρέθηκε και με τον Fernando Alonso και συζήτησαν θέματα που έχουν σχέση με την αποχώρηση κάποιου από το αγώνισμά του...

Ο Lorenzo πράγματι σκέφτεται το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην καριέρα του στο MotoGP, μετά τους συνεχείς τραυματισμούς του φέτος στην προσπάθειά του να δαμάσει την ατίθαση Honda RCV! Ήδη έφυγε για διακοπές στις Μαλδίβες όπου θα αποφασίσει είτε να σταματήσει άμεσα και να μην βρεθεί ούτε στην Τσεχία για το 2ο μισό του Πρωταθλήματος 2019, είτε να σταματήσει στο τέλος της χρονιάς, είτε να συνεχίσει, όπως έκανε 11 χρόνια νωρίτερα στα 21 του και να προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα και με τη βοήθεια της Honda που θέλει και έναν δεύτερο οδηγό να έχει ανάλογες επιτυχίες με αυτές του Marquez!

Επόμενο άρθρο »

O Melandri αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Βασιλιάς του Ring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα