• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Μην διστάζεις!
Το πρώτο λάθος του Γάλλου σε Αγώνα
Νέα 08/07/2019 - 11:56

Κάποτε θα συνέβαινε και αυτό.

 

Ο Fabio Quartararo έκανε, στην Γερμανία, το πρώτο του λάθος σε Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας και δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς.

 

Ήταν μόλις η 2η πτώση του φέτος, με την πρώτη να έρχεται στο Montmelo, μετά από πάρα πολλά χιλιόμετρα πάνω στην Μ1 χωρίς λάθη!

 

Στο Sachsenring, ο Fabio προσπάθησε να περάσει τον Petrux στην 3, όταν ήρθε η πτώση για τον 20χρονο.

 

«Σίγουρα έκανα λάθος… ξεκινήσαμε καλά, αλλά δυστυχώς έχασα μια ταχύτητα στην ευθεία και στην 1 δεν μπόρεσα να φρενάρω όπως ήθελα».


«Μετά, στο δεύτερο γύρο, προσπάθησα να περάσω τον Petrucci αλλά δίστασα για λίγο και πλάγιασα περισσότερο στη στροφή, με πολλά χιλιόμετρα κι έχασα το μπροστά».

 

«Οπότε ήταν λάθος μου, αλλά μάθαμε κάτι σήμερα: μην διστάζεις όταν είναι να κάνεις προσπέραση. Ήταν μια ακόμα εμπειρία για μένα».

 

Με την πτώση του αυτή, έχασε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα των δορυφορικών από τον Jack Miller, χωρίς να απειλείται – για την ώρα – στο αντίστοιχο των Νεοφερμένων.

 

Το σίγουρο είναι ότι ο Quartararo έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες πολλών, μετά τις εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της χρονιάς.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το πρώτο μισό. Από την Jerez και μετά κάναμε σημαντικό βήμα και μετά είχαμε 5 πρώτες σειρές, 3 poles και 2 βάθρα».

 

Το καλοκαιρινό διάλειμμα έρχεται σε ένα καλό σημείο για τον Γάλλο, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει πλήρως από το χειρουργείο για arm-pump που έκανε στο δεξί του χέρι.

 

Πλέον έχει και τον μικρό τραυματισμό του στον αριστερό του ώμο…

 

«Θα επισκεφτώ τους γιατρούς για το χέρι και τον ώμο και μετά θα ξεκουραστώ λίγες μέρες. Μετά θα ξεκινήσω προπόνηση για το δεύτερο μισό».

 

Μπορεί να ήταν το πρώτο λάθος του Fabio σε Αγώνα φέτος, αλλά δεν ήταν η πρώτη εγκατάλειψη, καθώς δεν τερμάτισε ούτε τον Αγώνα της Jerez, όπου αντιμετώπισε προβλήματα με το κιβώτιο ταχυτήτων της Μ1.

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati παραμένει πρώτη στις ομάδες

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Βάθρο αν και τραυματισμένος;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα