• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: Αγώνας
Επιτέλους νίκη για Dalla Porta!
Νέα 07/07/2019 - 15:00

Μετά από τις δεύτερες θέσεις που έπαιρνε συνεχώς στο φετινό Πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα της νίκης για τον Lorenzo Dalla Porta!

 

Ο Ιταλός έδωσε σκληρές μάχες σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς Αγώνες της κατηγορίας, με πλούσιο θέαμα και στους 27 γύρους του Αγώνα.

 

Στο τέλος ο Dalla Porta είχε το κάτι παραπάνω για να πάρει την πρώτη φετινή του νίκη και την πρώτη του μετά από το Misano πέρυσι.

 

Η Leopard ήταν πολύ χαρούμενη με την απόδοση των οδηγών της, καθώς ο Marcos Ramirez πήρε τη δεύτερη θέση, για να χαρίσει το 1-2 στην ομάδα.

 

Ο Ισπανός ήταν τραυματίας στο αριστερό του πόδι από πτώση που είχε και δεν μπορούσε να οδηγήσει όπως θα ήθελε.

 

Μάλιστα σε κάποιο σημείο του Αγώνα είχε καταφέρει να είναι πρώτος και με διαφορά περίπου στα 6 δέκατα, την οποία όμως δεν κατάφερε να κρατήσει.

 

Εν τέλει πήρε μια πολύ καλή 2η θέση και έκλεισε με θετικό τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν.

 

Χαρούμενος θα ξεκινήσει το καλοκαιρινό διάλειμμα και ο Aron Canet, ο οποίος παρά το ότι ξεκίνησε 22ος – μετά από λάθη στις ΚΑΤ – κατάφερε να πάρει το βάθρο!

 

Μετά τον απογοητευτικό Αγώνα στο Assen, ο Canet ήταν αποφασισμένος να πετύχει κάτι καλό στον Αγώνα σήμερα και τα κατάφερε.

 

Ο Ισπανός ήταν εκτός βαθμών στην αρχή, αλλά στα τελευταία στάδια του Αγώνα ήταν πάρα πολύ δυνατός.

 

Μάλιστα κατάφερε να είναι μπροστά στον τελευταίο γύρο, αλλά δεν απέφυγε ένα μικρό λαθάκι που τον άφησε στην 3η θέση, σ’ έναν Αγώνα που οι 6 πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο!

 

Έτσι, μετά το τέλος του Αγώνα στη Γερμανία, ο Lorenzo Dalla Porta πήρε τη νίκη και μαζί την πρωτοπορία στο βαθμολογικό πίνακα, αφήνοντας 2ο τον Canet, με διαφορά μόλις στους 2β.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring MotoΕ: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα