• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν έχουμε…
…και πολλά χαρτιά για να παίξουμε!
Νέα 06/07/2019 - 22:47

Ο Andrea Dovizioso, μετά από μια απογοητευτική παρουσία σήμερα στη Γερμανία, παραδέχεται ότι δεν έχει και πολλά που μπορεί να κάνει για τη συνέχεια.

 

Ο 33χρονος οδηγός της Ducati ήταν εκτός 10άδας στις ΕΔ3, ολοκλήρωσε στην 14η θέση τις ΕΔ4 κι έμεινε εκτός από τις ΚΑΤ2 για 3χιλ. ξεκινώντας τον Αγώνα από την 13η θέση.

 

«Άσχημη θέση για να ξεκινήσεις… αλλά όταν δυσκολεύεσαι, όλα γίνονται πιο δύσκολα. Όλοι δυσκολευόμαστε με τη φθορά για τον Αγώνα».


«Πέρα από αυτό και η ταχύτητά μας μέσα στις στροφές δεν είναι καλή. Είμαστε πολύ αργοί.. θα δούμε, αλλά δεν έχουμε και πολλά χαρτιά για να παίξουμε αύριο».

 

«Η κατάσταση είναι δύσκολη κι επειδή δεν υπάρχει κάποιο κομμάτι του Αγώνα που θα μπορούσαμε να είμαστε δυνατοί».

 

«Κάποιες στιγμές μπορεί να είμαστε κοντά με τους πιο γρήγορους, αλλά σε άλλες στιγμές χάνουμε περισσότερο».

 

«Στο τέλος του Αγώνα θα έχουμε πρόβλημα και θα είναι δύσκολα. Αν χρησιμοποιήσω πολύ λάστιχο για να κερδίσω θέσεις στην αρχή, θα το πληρώσω».

 

«Πάντως, στον Αγώνα κάτι αλλάζει σ’ εμένα και σε κάποιους άλλους. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να κάνουμε τη σωστή επιλογή με τα ελαστικά».

 

«Αύριο σίγουρα οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές από τις προηγούμενες δυο ημέρες. Έτσι, το να επιλέξεις τα σωστά ελαστικά θα είναι ακόμα πιο δύσκολο».

 

Τέλος, πρόσθεσε:

 

«Οι τέσσερεις πρώτοι έχουν διαφορετικό ρυθμό. Μετά είμαστε ένα μεγάλο γκρουπ και τα πάντα είναι ανοιχτά. Το ότι ξεκινάμε όμως από τόσο πίσω, δεν βοηθάει».

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Τώρα;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Θα είμαι πιο γρήγορος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα