• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Donington: Αγώνας
Νίκησε και πέρασε 1ος στη βαθμολογία ο Rea!
Νέα 06/07/2019 - 18:00

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας πέρασε ο Jonathan Rea, ανατρέποντας τα δεδομένα στα SBK, με τον Ιρλανδό να κερδίζει το σημερινό Αγώνα και τον Bautista να πέφτει!

 

Δύσκολες οι συνθήκες του Αγώνα στην Αγγλία, με τον Rea πάντως να κυριαρχεί στο βρεγμένο και τον Bautista να είναι αρκετά πιο πίσω, στην 5η θέση.

 

Όμως στον 13ο γύρο ήρθε ένα νέο λάθος για τον Bautista, ο οποίος είχε ένα highside και έπεσε για τρίτη φορά σε Αγώνα, σε διάστημα τριών Γύρων!

 

Από την άλλη, ο Rea δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα: πήρε την 1η θέση αμέσως από τον Sykes (που ξεκινούσε από την pole) και στη συνέχεια απλά μεγάλωνε τη διαφορά του.

 

Τελικά κέρδισε με 11’’ διαφοράς από τον Sykes, ο οποίος εντυπωσίασε και ήταν ο μόνος που μπορούσε – κάπως – να μείνει κοντά στον Rea.

 

Δυο ήταν οι Kawasaki στο βάθρο των νικητών, καθώς ο Leon Haslam ξεπέρασε το εμπόδιο του Loris Baz στην αρχή και πήρε την 3η θέση.

 

Ο Baz παρέμεινε η καλύτερη Yamaha στον Αγώνα και τερμάτισε στην 4η θέση, μπροστά από τον Alex Lowes που ανέκαμψε μετά την 8η θέση που είχε στην Superpole.

 

Σημαντική ανάκαμψη έκανε στον Αγώνα και ο Van der Mark, η άλλη εργοστασιακή Yamaha, που ξεκίνησε από την τελευταία σειρά εξαιτίας ενός λάθους που έκανε με τα ελαστικά του στην Superpole.

 

Ο Ολλανδός, που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του στο Misano, κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση, πίσω από τους Hickman και Mercado.

 

Ο Mercado πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε Αγώνα φέτος, κατορθώνοντας να ανέβει στην 6η θέση, από την 14η που ξεκίνησε!

 

Αλλά και ο Peter Hickman έκλεψε την παράσταση με την 7η θέση του και σε συνδυασμό με τη 2η του Sykes, ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει φέτος η BMW.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Delbianco (εξαιρετικός, καθώς από τελευταίος στο grid τερμάτισε 9ος) και Chaz Davies.

 

Με το τέλος του Αγώνα, ο Jonathan Rea ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας για 1η φορά φέτος, αφήνοντας πίσω του με 9β διαφοράς τον Bautista!

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα