• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP: ΕΔ2
Ο Marquez κράτησε την 1η θέση
Νέα 05/07/2019 - 17:58

Για το μεγαλύτερο διάστημα του 45λεπτου στις ΕΔ2, ο Marc Marquez δοκίμαζε ελαστικά και πλαίσια, το ένα με το αλουμίνιο και το άλλο με την ενίσχυση από carbon.

 

Περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος όμως, έβαλε ένα καινούργιο πίσω ελαστικό και ανέβασε το ρυθμό του, για να γράψει 1:20,705 και να πάρει την 1η θέση.

 

Ο Alex Rins έμεινε στη 2η θέση, αλλά με αρκετά μεγάλη διαφορά από τον συμπατριώτη του, που πλησίαζε τα τέσσερα δέκατα.

 

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Fabio Quartararo, ο οποίος στο τέλος ήταν υπερβολικά εκνευρισμένος με κάποιους που ήταν αργοί στην πίστα. Ένας από αυτούς ήταν και ο ομόσταυλός του, ο Morbidelli.

 

Ο νικητής του Assen, ο Maverick Vinales, πήρε την 4η θέση ενώ ο Pol Espargaro εντυπωσίαζε ανεβάζοντας την ΚΤΜ του στην 5η!

 

Στο τέλος βελτίωσε το χρόνο του o Cal Crutchlow, για να κάνει τον 6ο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας πίσω του τον πολύ καλό του φίλο, Jack Miller.

 

Ο Αυστραλός ήταν η καλύτερη Ducati σήμερα και ο μοναδικός εκπρόσωπος της Pramac στην πίστα, μιας και ο Bagnaia ήταν στο νοσοκομείο μετά την πτώση του στις ΕΔ1.

 

Το δίδυμο της εργοστασιακής Ducati, Petrucci και Dovizioso, πήραν θέση στη δεκάδα, την οποία επίσης εξασφάλισε και ο Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Donington: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα