• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP: ΕΔ1
Ο Quartararo μπροστά από Marquez/Rossi
Νέα 05/07/2019 - 13:10

Φρέσκος από τα δυο συνεχόμενα βάθρα του και παρά τις ενοχλήσεις από το εγχειρισμένο χέρι του, ο Fabio Quartararo πήρε την 1η θέση στις ΕΔ1 της μεγάλης κατηγορίας.

 

Ο Γάλλος έβαλε καινούργια ελαστικά στο τέλος και κατάφερε να κερδίσει το χρόνο του Marc Marquez, που ήταν μπροστά για το μεγαλύτερο διάστημα του 45λεπτου.

 

Η διαφορά των δυο οδηγών ήταν στα 74χιλ, ενώ πίσω τους ολοκλήρωσε ο Valentino Rossi, σ’ ένα από τα καλύτερά του ξεκινήματα σε GP φέτος.

 

Ο για πολύ ώρα 2ος Alex Rins, υποχώρησε στο τέλος στην 4η θέση και ήταν σχρδόν τρία δέκατα πιο γρήγορος από τον νικητή του Assen, τον Maverick Vinales.

 

Σχεδόν εννέα δέκατα από την κορυφή ήταν η καλύτερη Ducati, με τον Andrea Dovizioso, ενώ άσχημο ήταν το ξεκίνημα του Petrucci.

 

Ο Danilo, λίγες ώρες αφότου ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους κόκκινους, δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο από την 15η θέση.

 

Στη δεκάδα των πρώτων ήταν και οι Jack Miller, Andrea Iannone, Takaaki Nakagami και Cal Crutchlow.

 

Ο τελευταίος είναι τραυματίας, έχοντας πέσει ενώ έκανε ποδήλατο λίγο πριν το GP, ενώ τραυματίας είναι και ο Taka, τον οποίο έριξε στο Assen ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

33 έτη διαρκών αγώνων για τον Μr. 33

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα