• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα βρήκαν Ducati και Petrucci!
Ανανέωσε ο Ιταλός για το 2020
Νέα 04/07/2019 - 20:45

Τις τελευταίες εβδομάδες οι συζητήσεις ανάμεσα στον Danilo Petrucci και την Ducati, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου, εντάθηκαν.

 

Οι δυο πλευρές προφανώς και ήθελαν να τα βρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, παρά το ότι – όπως είχε παραδεχτεί ο Petrux – υπήρχε διαφωνία στο οικονομικό.

 

Έτσι, η Ducati έκανε βελτιωμένη προσφορά στον Ιταλό, ο οποίος την αποδέχτηκε και, όπως ήταν αναμενόμενο, ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω με την Ducati για έναν ακόμη χρόνο», σχολίαζε μετά ο Danilo.

 

«Αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή αυτού του νέου κεφαλαίου της καριέρας μου, μιας και είχαμε βρει χημεία απευθείας με την ομάδα».

 

«Το ότι τα βρήκαμε πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα, με ικανοποιεί ακόμα περισσότερο και με κάνει να νοιώθω πιο αισιόδοξος για το μέλλον».

 

«Τώρα θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως αναβάτης και να πετύχω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην πίστα. Είμαστε 3οι στη βαθμολογία και θέλουμε να τερματίσουμε μέσα στην τριάδα».

 

Ο Gigi DallIgna είπε σχετικά:

 

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε μαζί του. Ο Danilo έχει δείξει τον επαγγελματισμό και το ταλέντο του, από τις πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα».

 

«Θεωρώ ότι η αξία του είναι ξεκάθαρη σε όλους πια κι αυτό φαίνεται από τα φετινά του αποτελέσματα, με αποκορύφωμα τη νίκη του στο Mugello».

 

«Με τον Danilo δίπλα στον Andrea, ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για τον Τίτλο τόσο στο Πρωτάθλημα των Αναβατών, όσο και στο αντίστοιχο των Κατασκευαστών».

Επόμενο άρθρο »

33 έτη διαρκών αγώνων για τον Μr. 33

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Ακόμα ονειρεύομαι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα