• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Misano: Αγώνας 1
Κεραυνοί, αστραπές και… Rea!
Νέα 22/06/2019 - 18:19

Θριάμβευσε ο Jonathan Rea στον πρώτο Αγώνα του Misano, ο οποίος σταμάτησε δυο φορές λόγω δυνατής βροχής και κεραυνών.

 

Η έναρξη του Αγώνα καθυστέρησε λόγω βροχής και από το ξεκίνημα φάνηκε ότι τόσο ο Rea, όσο και ο Lowes της Yamaha είχαν τον καλύτερο ρυθμό.

 

Οι δυο αναβάτες κατάφεραν γρήγορα-γρήγορα, μέσα σε διάστημα λίγων γύρων στην αρχή, να κάνουν διαφορά από τους υπόλοιπους.

 

Ο Lowes μελετούσε τον Rea για 7 γύρους και όταν αποφάσισε να κάνει την επίθεσή του, κατάφερε να περάσει μπροστά.

 

Τότε άρχιζε να πιέζει, προσπαθώντας να κάνει διαφορά από τον αντίπαλό του, όμως δεν πρόσεξε κι ένα λάθος στην 12 τον έβγαλε εκτός.

 

Έτσι ο Rea έμεινε μόνος μπροστά και διαχειρίστηκε τη διαφορά του από τον δεύτερο, τον Tom Sykes (BMW).

 

Στην αρχή του τελευταίου γύρου άρχιζε να βρέχει πολύ δυνατά, αλλά ο Rea είχε ήδη διαφορά 5’’ από τον πρώην ομόσταυλό του, για να κερδίσει τελικά με 3,2’’.

 

Από την πλευρά του, ο Sykes πήρε το πρώτο βάθρο της νέας BMW στα SBK-Motul, έχοντας άνετο προβάδισμα επί του τρίτου, του Alvaro Bautista.

 

Πλέον, η διαφορά του Ισπανού από τον δεύτερο στη βαθμολογία Rea, μειώθηκε κατά 9β και είναι στους 32β.

 

Σχεδόν τέλεια εμφάνιση έκανε ο Loris Baz, ικανός στο βρεγμένο, βάζοντας την Yamaha του στην 4η θέση, μόλις 5’’ από το βάθρο.

 

Ο Chaz Davies έχασε πολύ από τη δύναμή του στο τέλος, αλλά κατάφερε να πάρει θέση στην 5άδα, με τον 6ο Marco Melandri να είναι 26’’ πίσω του!

 

Άλλα 4’’ πιο πίσω ήταν ο ομόσταυλος του Melandri στην GRT Yamaha, ο Sandro Cortese, ενώ τις πολλές πτώσεις εκμεταλλεύτηκε ο Yuki Takahashi για να πάρει την 8η θέση.

 

Πτώσεις είχαν οι Leon Haslam (Kawasaki), το δίδυμο της Barni Ducati, Michele Pirro και Michael Ruben Rinaldi, αλλά και ο Toprak Razgatlioglu (Kawasaki).

 

Ο τελευταίος πάλευε για μια θέση στην 8άδα, αλλά το τελευταίος γύρος ήταν καταστροφικός για τον Τούρκο, που είχε σφοδρή πτώση στην 13.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Misano: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Misano: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα