• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Misano: Superpole
Κι άλλη pole για τον Rea, 5ος ο Bautista
Νέα 22/06/2019 - 13:48

Ο Jonathan Rea πήρε την pole position για δεύτερο συνεχόμενο Γύρο και δείχνει ικανός να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του στη βαθμολογία από τον Alvaro Bautista.

 

Ο τελευταίος έκανε τη χειρότερή του εμφάνιση σε Superpole φέτος και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 5η θέση, με διαφορά 0,548’’ από την κορυφή.

 

Ο Rea έκανε τη διαφορά από τους υπόλοιπους με τα ελαστικά κατατακτηρίων, με τον Sandro Cortese να κάνει την έκπληξη στη 2η θέση!

 

Ο Γερμανός κατάφερε να κάνει χρόνο 0,355’’ πίσω από τον Rea και να βάλει τη δορυφορική του Yamaha στην πρώτη σειρά.

 

Με τον Cortese να κάνει την έκπληξη της ημέρας, ήταν ο Tom Sykes και η BMW που ολοκλήρωσαν την πρώτη σειρά.

 

Τρεις διαφορετικοί κατασκευαστές στις πρώτες θέσεις, οι μόνοι με χρόνους στο 1:34 και η πρώτη Ducati μόλις στην 5η θέση, με τον Alex Lowes να είναι τέταρτος.

 

Γενικά ήταν δύσκολο το session για τους οδηγούς της Ducati, καθώς οι Michael Ruben Rinaldi, Michele Pirro (έκτακτη συμμετοχή) και Chaz Davies ήταν στην 3η σειρά.

 

Πιο μπροστά από αυτούς, ο Leon Haslam συμπλήρωσε τη δεύτερη σειρά με την Kawasaki του, ενώ ο Toprak Razgatlioglu – που θέλει τη θέση του Haslam – ήταν 10ος.

 

Δύσκολη ήταν η διαδικασία της Superpole και για τον Marco Melandri (Yamaha), με τον Ιταλό να περιορίζεται στην 12η θέση, πίσω από τον Jordi Torres (Kawasaki).

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Misano: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Misano: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα