• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν σκεφτόταν καθαρά…
Έκανε πολύ μεγάλο λάθος ο Lorenzo
Νέα 19/06/2019 - 10:00

Για μεγάλο λάθος του πρώην ομόσταυλού του, του Jorge Lorenzo, μίλησε ο Andrea Dovizioso μετά το τέλος του Αγώνα στο Montmelo.

 

Ο Dovi υπολόγιζε σε ένα δυνατό αποτέλεσμα στην Ισπανία, καθώς ήθελε να μειώσει τη διαφορά του από τον Marquez. Αντ’ αυτού, αυτή αυξήθηκε στους 37β.

 

«Είναι ξεκάθαρο το τι έγινε», έλεγε χτες ο Dovi. «Ο Jorge κέρδισε θέσεις στην αρχή και δεν είχε άσχημο ρυθμό. Ήθελε πολύ να είναι μπροστά κι έκανε μεγάλο λάθος».

 

«Σ’ εκείνη τη στροφή είναι πολύ εύκολο να κάνεις το λάθος. Δεν σκεφτόταν καθαρά εκείνη την ώρα. Ήθελε να περάσει τον Maverick, αλλά δεν είδε που φρέναρε».

 

«Άφησε τα φρένα μετά τον Maverick κι αυτό σήμαινε ότι έφτασε με ταχύτητα κι ήταν στην εσωτερική».

 

Τόσο ο Dovi, όσο και ο Vinales, ζήτησαν την τιμωρία του Lorenzo, με τους Αγωνοδίκες πάντως να μην επιβάλλουν κάποια ποινή στον Jorge.

 

«Το λάθος, αν το δει κανείς από την οπτική του οδηγού, δεν είναι μεγάλο. Αλλά το ότι έγινε εκεί και μόλις στο δεύτερο γύρο του Αγώνα, το κάνει πολύ μεγάλο».

 

«Επομένως, από έναν Πρωταθλητή σαν και αυτόν, είναι πολύ μεγάλο λάθος κι αυτό αλλάζει το Πρωτάθλημα, γιατί πολλοί γρήγοροι οδηγοί που παλεύουμε για τον Τίτλο πήραμε μηδέν βαθμούς, ενώ ο Marc κέρδισε».

 

Πράγματι, ο Dovizioso πιστεύει ότι αν έμενε στον Αγώνα, θα είχε τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη από τον Marquez.

 

«Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο Marc, αλλά είχαμε ευκαιρία να παλέψουμε σήμερα».

 

«Είχε πολύ καλό ρυθμό αλλά είχαμε κι εμείς την ευκαιρία μας και κάναμε καλή εκκίνηση. Ήμουν στη σωστή θέση».


«Περίμενα να ετοιμαστεί το πίσω ελαστικό, μιας και ακόμα δεν είχε τη σωστή θερμοκρασία για να δουλέψει σωστά. Το μαλακό θέλει 3 γύρους για να είναι έτοιμο».

Επόμενο άρθρο »

Εξαιρετικά αποτελεσματα για την Michelin στην Καταλονία.

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Δουλέψαμε στο ρυθμό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα