• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ζηλεύει ο Aleix Espargaro!
Τον αδερφό του Pol
Νέα 11/06/2019 - 12:57

Ο Aleix Espargaro παραδέχεται ότι ζηλεύει τον αδερφό του Pol, για την πρόοδο που έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα η KTM.

 

Δεν είναι κρυφό ότι η KTM έχει ξεπεράσει την Aprilia, κάτι που φαίνεται και στη βαθμολογία, με τον Pol να έχει 38β και τον Aleix 27β.

 

Όταν τον ρώτησαν να συγκρίνει την κατάσταση του αδερφού του με τη δική του, αρχικά είπε:

 

«Δεν ξέρω αν η ζήλεια είναι η σωστή λέξη».

 

Λίγο μετά, όμως, παραδέχτηκε: «Μπορούμε να πούμε ζήλεια… ναι! Διότι θα ήθελα κι εγώ να είχα μια τέτοια εξέλιξη. Αλλά το αξίζουν».

 

«Λυπάμαι για εμάς, αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν διότι ξέρω πόσο σκληρά δουλεύει. Πρέπει να είναι υπερήφανος, μιας και δεν είναι εύκολο να κάνει αυτό που κάνει».

 

«Δουλεύουν καλά και ο Pol μου είπε ότι μετά το τεστ της Jerez βρήκαν κάτι με τον κινητήρα και βελτιώθηκαν πολύ».

 

«Στα τέλη του 2017 η Aprilia ήταν πολύ πιο δυνατή σε σχέση με την ΚΤΜ. Τώρα μας έχει ξεπεράσει κι έχουν σίγουρα πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Κι ο Pol κάνει φοβερή δουλειά».

 

«Δεν έχουν περάσει παρά μόνο 3 μήνες όταν και ήμουν πιο γρήγορος. Τώρα δεν μπορώ να τον ακολουθήσω στον Αγώνα. Έχουν βρει κάτι στην επιτάχυνση».

 

«Μ’ αρέσει να αναλύω τα πράγματα κι αν το δείτε, τώρα επιταχύνει με παρόμοιο τρόπο με αυτόν όταν ήταν στην Yamaha Tech3. Κάνουν καταπληκτική δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Αποκάλυψη-σοκ του Karel Abraham!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Πριν το 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα