• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Μοτοσυκλέτα για όλους!
Ώστε να διεκδικούν θέσεις που μετράνε
Νέα 05/06/2019 - 13:10

Ο Danilo Petrucci έδωσε συγκλονιστική μάχη και κατάφερε να πάρει μία καταπληκτική νίκη στον Αγώνα της Κυριακής, στην πίστα του Mugello.

 

Ήταν η τρίτη συνεχόμενη για την Ducati στη συγκεκριμένη πίστα, μετά τις επιτυχίες των Dovizioso το 2017 και Lorenzo το 2018.

 

Σε συνέντευξή του στην ιταλική τηλεόραση, ο Gigi DallIgna ήταν πολύ υπερήφανος για τη δυναμική του οδηγού του.

 

«Είναι φανταστικό! Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για τη δουλειά που κάναμε τα τελευταία χρόνια. Το Mugello είναι ένας πάρα, πάρα πολύ σημαντικός Αγώνας για την Ducati».

 

«Σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι μας ήρθαν για να μας υποστηρίξουν και το να κερδίζουμε μπροστά τους είναι πραγματικά πολύ ικανοποιητικό».

 

Πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του Danilo Petrucci στην εργοστασιακή ομάδα. Ποια είναι η γνώμη του DallIgna όμως για τη σεζόν που κάνει ο Ιταλός μέχρι στιγμής;

 

«Οδήγησε καταπληκτικά σήμερα, όπως στο Le Mans. Σε γενικές γραμμές τα πάει καλά από την αρχή, μόνο που στους πρώτους Αγώνες κάτι του έλειπε την Κυριακή».

 

«Όπως και να ‘χει, έδειξε ότι μπορεί να είναι στους μπροστά σήμερα. Ήταν πραγματικά απίστευτος! Φάνηκε σαν να έχει συνηθίσει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις, αλλά ήταν η πρώτη του φορά που επιχείρησε να πάρει τη νίκη».

 

Ένα θέμα που συζητήθηκε πολύ στο paddock το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ήταν το ήπιο ξέσπασμα του Jorge Lorenzo.

 

Ο Ισπανός, ζήτησε από την Honda να ηγηθεί μιας προσπάθειας ώστε η μοτοσυκλέτα τους να γίνει πιο φιλική προς όλους τους οδηγούς. Κάτι τέτοιο ισχύει για την Ducati:

 

«Οι οδηγοί μας έχουν διαφορετικά οδηγικά στυλ, αλλά θεωρώ ότι μία καλή μοτοσυκλέτα πρέπει να δίνει σε όλους τη δυνατότητα να βρίσκουν το κατάλληλο set-up».

 

«Πάντα προσπαθώ να κάνω τέτοιες μοτοσυκλέτες και είμαι χαρούμενος διότι πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να δίνεις σε όλους τη δυνατότητα να παλεύουν για θέσεις που μετράνε σε κάθε Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Πάει γυρεύοντας ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Χειρουργήθηκε ο Quartararo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα