• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χειρουργήθηκε ο Quartararo!
Για arm pump στο χέρι του
Νέα 05/06/2019 - 11:20

Στο δεξί του χέρι χειρουργήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Fabio Quartararo, ο οποίος για αυτό το λόγο βρέθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

 

Το χειρουργείο κράτησε λίγο παραπάνω από μία ώρα και επικεφαλής ήταν ο Dr. Xavier Mir και η ομάδα του.

 

Ο Γάλλος θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι και σήμερα, ενώ η επέμβαση αυτή δεν αναμένεται να του δημιουργήσει προβλήματα στη συμμετοχή του στο GP της Βαρκελώνης.

 

Να σημειώσουμε ότι η κατάσταση του χεριού του Quartararo επιδεινώθηκε από την πίεση στο τελευταίο κομμάτι του Αγώνα της Κυριακής.

 

Αν και η κατάστασή του δεν ενέπνεε ανησυχία, εν τούτοις ο Γάλλος και η ομάδα αποφάσισαν να κάνουν τώρα το χειρουργείο για να μην υπάρξει πρόβλημα στη συνέχεια της σεζόν.

 

«Χθες Ο Fabio ήρθε να με συμβουλευτεί και κάναμε κάποιες εξετάσεις και είδαμε ότι υπέφερε από το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα στο δεξί του χέρι».

 

«Το χειρουργείο που κάναμε σήμερα πήγε καλά τώρα θα παραμείνει στο νοσοκομείο για ακόμα 24 ώρες».

 

«Σε μερικές μέρες θα ξεκινήσει φυσιοθεραπεία και στη συνέχεια ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος για τον Αγώνα στην Καταλονία», σχολίασε ο Dr. Mir.

 

«Ήταν ένα χειρουργείο που δεν το είχαμε προγραμματίσει αλλά αποφασίσαμε να το κάνουμε μετά από συζητήσεις με τον γιατρό και την ομάδα», σχολιάζει ο Quartararo.

 

«Προτίμησα να κάνω τώρα την επέμβαση, για να μην έχω δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον».

 

«Το χειρουργείο ήταν μικρό και η επέμβαση συνηθισμένη και έγινε από έναν γιατρό που είναι ειδικός στο θέμα αυτό».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Dr. Mir και την ομάδα του για τη διαθεσιμότητά τους και για τη δουλειά που έκαναν. Ανυπομονώ για το Grand Prix της Καταλονίας».

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Μοτοσυκλέτα για όλους!

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Το ξέρω… πρέπει ν’ αλλάξω στυλ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα