• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: 5,9’’ από την κορυφή;
Αυτό είναι απίστευτο για την ΚΤΜ!!
Νέα 19/05/2019 - 21:45

Ο Pol Espargaro κατάφερε σήμερα, στον Αγώνα του Le Mans, να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα της KTM στο στεγνό.

 

Γενικά η παρουσία του Ισπανού το Σ/Κ στη Γαλλία ήταν πάρα πολύ καλή, με τον Espargaro να παίρνει την 3η θέση στο ζέσταμα λίγες ώρες πριν τον Αγώνα.

 

Ο Espargaro, που είχε στη διάθεσή του το καινούργιο ψαλίδι της KTM από ανθρακόνημα, δήλωσε ότι ήταν στο όριο σε κάθε γύρο για να πετύχει στο τέλος αυτό το απίστευτο αποτέλεσμα:

 

«Από τις ΕΔ1 παλεύαμε με αυτούς, απλά έχουν πάρα πολύ καλές μοτοσυκλέτες και αν θέλουμε να φτιάξουμε και εμείς καλή μοτοσυκλέτα, πρέπει να τους κερδίζουμε όπως κάναμε σήμερα».

 

«Το να είμαι πέντε δευτερόλεπτα μακριά από την Honda, μετά από δυόμισι περίπου χρόνια στην κατηγορία, (σ.σ. μιλά για την ΚΤΜ) αυτό είναι απίστευτο».

 

«Όταν έκανα 1:32,9 και 1:32,8 πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω γιατί ήμουν τόσο πολύ στο όριο. Ειδικά στην πρώτη στροφή, που μου κλείδωνε το μπροστινό με 300 χιλιόμετρα».

 

«Επιπλέον είχα και πόνους στο χέρι (arm pump) πολύ απλά γιατί ήμουν στο όριο σε κάθε γύρο».

 

«Όμως και η μοτοσυκλέτα μας τα κατάφερε και παρά το ότι ήμασταν στο όριο, καταφέραμε και συνεχίσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

 

Κάνοντας τη σύγκριση με τις Yamaha, απέναντι στις οποίες έδωσε μάχες, ο Espargaro είπε:

 

«Ο Franco ήταν γρήγορος και προσπαθούσε να με περάσει, αλλά υπερασπίστηκα τη θέση μου γιατί νομίζω ότι ήμουν γρηγορότερος».

 

«Σε κάποιες στροφές είχαμε καλύτερη επιτάχυνση, αλλά η ταχύτητά μας μέσα στις στροφές είναι χαμηλότερη από τη δική τους και έτσι με προλάβαιναν».

 

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να με περάσουν, η ταχύτητα μέσα στις τροφές. Όταν έχεις κάποια δυνατά στοιχεία στη μοτοσυκλέτα σου, τότε μπορείς να παλέψεις απέναντί τους».

 

«Αν δεν έχεις όμως αυτά τα δυνατά στοιχεία, τότε απλά ξεφεύγουν».

Επόμενο άρθρο »

Ένας «διαφορετικός» Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Φοβήθηκα πάρα πολύ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα