• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: Αγώνας 2
Καθυστέρηση και οριστική ακύρωση!
Νέα 12/05/2019 - 18:14

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες οδήγησαν στην οριστική ακύρωση του σημερινού Αγώνα στην πίστα της Imola, για τον 5ο Γύρο του Πρωταθλήματος.

 

Αρχικά υπήρξε καθυστέρηση πάνω από μια ώρα, με τους οργανωτές να ζητούν και τη σύμφωνη γνώμη των αναβατών για να ξεκινήσει ή όχι ο Αγώνας.

 

Εν τέλει οι οδηγοί δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν μεταξύ τους κι έτσι αποφασίστηκε οριστικά να ακυρωθεί ο σημερινός Αγώνας.

 

«Η δυνατή βροχή δεν σταμάτησε και οι συνθήκες χειροτέρευσαν, με αποτέλεσμα η Επιτροπή Αγώνων και Ασφαλείας να πάρουν τη δύσκολη απόφαση της ακύρωσης».

 

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες ήταν δεδομένες για σήμερα, αν και τελικά η δυνατή βροχή έφτασε αργότερα από το αναμενόμενο.

 

Έτσι έγινε κανονικά ο Superpole Race, με τον Jonathan Rea να κερδίζει και αυτόν τον Αγώνα, αφήνοντας πίσω του τις εργοστασιακές Ducati των Davies/Bautista.

 

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που κάποιος Αγώνας των SBK-Motul ακυρώνεται, πράγμα πρωτόγνωρο τα τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα.

 

Θυμίζουμε ότι και πριν από ένα μήνα περίπου, στο Γύρο του Assen, είχαμε χιονιά που οδήγησε σε ακύρωση τον Superpole Race.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Εδώ ο οδηγός κάνει τη διαφορά!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Imola: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα