• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: ΕΔ3
Ο Rea έτοιμος για την pole!
Νέα 11/05/2019 - 11:24

Πανέτοιμος να πάρει τη δεύτερη φετινή του pole position δείχνει ο Jonathan Rea, ο οποίος κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και στις ΕΔ3, σήμερα το πρωί.

 

Ο Ιρλανδός ήταν εντυπωσιακός και πέτυχε να κατεβάσει το χρόνο του περίπου μισό δευτερόλεπτο σε σχέση με χτες.

 

Ήταν ο μόνος που έγραψε 1:45, ενώ μόλις τρεις από τους αντιπάλους του ήταν στο 1:46 και όλοι οι υπόλοιπο από 1:47 και πάνω.

 

Στη δεύτερη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων έμεινε ο Chaz Davies της Ducati, παρά το ότι δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Αρκετοί ήταν αυτοί που έμειναν με τους χρόνους τους από τις ΕΔ2, όπως και ο Tom Sykes με την αναβαθμισμένη BMW του.

 

Για πρώτη φορά ο Alvaro Bautista «έπεσε» στο 1:46 σήμερα το πρωί, καθώς συνεχίζει να προσαρμόζεται στην καινούργια γι’ αυτόν πίστα.

 

Ο πιλότος της Ducati κράτησε την 4η θέση, ενώ πίσω του είναι ο Alex Lowes που βελτιώθηκε σε σημαντικό βαθμό, κατεβάζοντας κι αυτός μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του.

 

Ο Toprak Razgatlioglu έμεινε με το χτεσινό του χρόνο, όπως και ο Michael Van der Mark, με τους οδηγούς των Puccetti Kawasaki και Yamaha αντίστοιχα, να παίρνουν την 6η και 7η θέση.

 

Όγδοος στα συνδυασμένα αποτελέσματα είναι ο Leon Haslam με την εργοστασιακή του Kawasaki, ενώ στη δεκάδα των πρώτων μπήκαν και οι Marco Melandri και Lorenzo Zanetti.

 

Ο μεν πρώτος – πάνω στην Yamaha του – βελτίωσε εφτά ολόκληρα δέκατα το χρόνο του από τις ΕΔ2, ενώ ο Zanetti – που κάνει έκτακτη συμμετοχή – έμεινε με το χτεσινό του χρόνο.

 

Την πρώτη του παρουσία στη μεγάλη κατηγορία των SBK-Motul έκανε ο Tommy Bridewell, ο πρωτοπόρος των Βρετανικών SBK.

 

Ο Άγγλος αναβάτης πήρε τη θέση του Eugene Laverty, ο οποίος έσπασε χτες και τους δυο καρπούς του σε πτώση και πλέον βρίσκεται στην Ισπανία για να χειρουργηθεί.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Imola: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

Tο Ίδρυμα Άρη Σταθάκη στην Βουλή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα