• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: ΕΔ2
Κράτησε την 1η θέση ο Rea
Νέα 10/05/2019 - 19:21

Την τελευταία στιγμή ο Jonathan Rea κατάφερε να αρπάξει την πρώτη θέση από την Ducati και τον Chaz Davies, κάνοντας το 2 στα 2 στην Imola.

 

Το 1:46,529 που έκανε ο Davies, φάνηκε ότι θα κρατούσε στην πρώτη θέση τον αναβάτη της Ducati, ωστόσο ο Rea άφησε τον καλό του χρόνο για το τέλος.

 

Με την καρώ σημαία να πέφτει, ο Jonathan Rea έκανε 1:46,374 και ο άσος της Kawasaki πήρε όχι μόνο την 1η θέση, αλλά και το ψυχολογικό προβάδισμα.

 

Σ’ αυτό βοήθησε και η όχι καλή παρουσία του Alvaro Bautista στην Ιταλική πίστα, στην οποία ακόμα προσαρμόζεται.

 

Ο Ισπανός φαινόταν ότι δυσκολευόταν πάρα πολύ στο τελευταίο εσάκι της πίστας, όπου δεν κατόρθωνε να φρενάρει όπως θα ήθελε.

 

Παρά ταύτα κατάφερε να κατεβάσει δυο δέκατα το χρόνο του και να πάρει την 4η θέση, πίσω από τον Tom Sykes, που έβαλε την BMW του στην 3η θέση.

 

Αυτός που βελτιώθηκε όμως πάρα πολύ, από τις ΕΔ1 στις ΕΔ2, ήταν ο Toprak Razgatlioglu που ανέβασε στην 5η θέση την Puccetti Kawasaki του.

 

Ο Τούρκος ήταν τρία δέκατα περίπου πιο γρήγορος από την εργοστασιακή Kawasaki του Leon Haslam, ο οποίος τερμάτισε 7ος, πίσω από τον Michael Van der Mark.

 

Ο Ολλανδός ήταν και πάλι η καλύτερη Yamaha (6ος), με τον Alex Lowes να ολοκληρώνει τις ΕΔ2 στην 8η θέση, ενώ οι Zanetti και Rinaldi (Ducati και οι 2) έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Ειδικά ο Lorenzo Zanetti ήταν από αυτούς που έκλεψαν την παράσταση σήμερα, καθώς ο Ιταλός – που κάνει έκτακτη συμμετοχή – πήρε την 9η θέση.

 

Ο Eugene Laverty, όπως ήταν φυσικό μετά τη σφοδρή του πτώση και τα κατάγματα και στους δυο καρπούς του, δεν θα συνεχίσει στο Γύρο της Imola.

Επόμενο άρθρο »

Tο Ίδρυμα Άρη Σταθάκη στην Βουλή

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Imola: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα