• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Imola: ΕΔ1
Rea και Kawasaki μπροστά από τις Ducati!
Νέα 10/05/2019 - 13:31

Πριν από μερικές ώρες έλεγε ότι στην Imola μπορεί ν’ αλλάξει το momentum του Πρωταθλήματος και ο Jonathan Rea φαίνεται ότι μπορεί να κάνει πράξη τα λεγόμενά του.

 

Ο Ιρλανδός ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά στα πρώτα ελεύθερα στην Imola και σχεδόν καμμία στιγμή δεν έχασε την πρώτη θέση.

 

Μάλιστα είχε καταφέρει να κάνει και διαφορά μέχρι έξι δέκατα στον ανταγωνισμό, με τον Chaz Davies της Ducati να τον πλησιάζει στο τέλος του 50λεπτου στα τρία δέκατα.

 

Ο Bautista ξεκίνησε το Γύρο στην Imola, σε μια πίστα που ποτέ του δεν έχει αγωνιστεί, παίρνοντας την τρίτη θέση αλλά με διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον Rea.

 

Άλλα δυο δέκατα πιο πίσω ήταν η δεύτερη εργοστασιακή Kawasaki, αυτή του Leon Haslam, ενώ εντυπωσίασε ο Tom Sykes με την αναβαθμισμένη BMW του.

 

Ο έμπειρος Βρετανός ανέβηκε στην 5η θέση, κρατώντας πίσω του την καλύτερη Yamaha σήμερα το πρωί, τον Michael Van der Mark.

 

Δυνατός ήταν ο Michael Ruben Rinaldi της Barni Ducati, κάνοντας τον 7ο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του ήταν ο συμπατριώτης του, ο Marco Melandri (Yamaha).

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισε ο Alex Lowes με την εργοστασιακή του Yamaha και ο Toprak Razgatlioglu πάνω στην Puccetti Kawasaki του.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Eugene Laverty έμεινε στην τελευταία θέση με την Ducati του, έχοντας μια σφοδρή πτώση, με τον άτυχο οδηγό να έχει κατάγματα και στους δυο καρπούς του. Έχει πάει ήδη στο πλησιέστερο νοσκομείο.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Imola: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

METZELER & PIRELLI και τις 6 νίκες στο ΠΠΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα